FDB Møbler J52B Eg Natur, Lakeret

Før DKK 5.999,00
DKK 4.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J52B300310 FDB Møbler J52B Eg Natur, Lakeret

Klassisk Børge Mogensen spisebordsstol fra FDB Møbler.

Den berømte J52B-stol er en af FDB møblers mest ikoniske stole og en af de første designklassikere, FDB valgte at relancere efter design af Børge Mogensen - en af de mest kendte inden for dansk møbeldesign. I USA kom stolen til at gå som præsident Kennedys foretrukne "slap-af"-stol, og det forstår vi godt!
Udover at være en klassiker inden for dansk design, er den smukke J52B stol også en yderst komfortabel stol, der både kan være spisebordsstol, fritstående møbel eller en loungestol, hvor der plads til afslapning og til at afstresse i en travl hverdag - sådan som Kennedy eftersigende gjorde det.

Stolen har et enkelt og klassisk design med et stilrent udtryk, som vil passe rigtig godt ind i enhver indretning. Samtidig er den i et tidløst design, som også vil kunne passe ind i alle rum, hvad end det er i spisestuen, køkkenet, loungeområdet i stuen eller på kontoret. Hvor end behovet for en ekstra og meget komfortabel siddeplads opstår.

Den smukke stol er udformet i FSC-certificeret træ. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.

Mål:
Ryghøjde: 51,5 cm.
Sædehøjde: 44 cm.
Sædedybde: 39,5 cm.
Armlænshøjde: 65,5 cm.
Ydermål på ben: 52 cm.

Samlet:
Højde: 90,1 cm.
Bredde: 56 cm.
Dybde: 61,5 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil