FDB Møbler j80 Spisebordsstol Bøg, White, Natur flet

Før DKK 4.599,00
DKK 3.449,00
SparDKK 1.150,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J8031050102 FDB Møbler j80 Spisebordsstol Bøg, White- RAL 9010, Natur flet
FDB Møbler j80 Spisebordsstol Bøg, White, Natur flet

Klassisk og smuk J80 designer spisebordsstol fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

For generationer har J80 spisebordsstolen været et sikkert valg til spisestuen, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads. Men man kan roligt sige, at den skønne J80 spisebordsstol fra FDB stadig er en elsket klassiker i de danske hjem, da den er indbegrebet af kvalitet, som også var med til at definere FDB Møbler i sin tid og stadig gør den dag i dag. Den fantastiske stol er yderst komfortabel, funktionel og i et tidløst design, som understreger møbelhåndværket i Jørgen Bækmarks arbejde.
J80 er fremstillet af matlakeret egetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et fletsæde. Al træet, som er brugt til J80-stolen, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da stolen blev fremstillet i 1950'erne.

J80 vil tage sig rigtig godt ud som spisebordsstol eller køkkenstol ved hjemmets spisebord til at samle hele familien, hvor der er brug for en  skøn stol med maksimal komfort. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem i både køkken, spisestue, kontor, eller hvor behovet end opstår.

J80 stolen fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også stolen med armlæn som J81 udgaven samt J82 loungestolen, J83 skammelen og J83B bænken.
Stolen kommer samlet og klar til at tage i brug. Stolen kan aftørres med en opvredet klud. Nuanceforskelle kan forekomme grundet stolens naturmateriale.

Mål:
Ryghøjde: 82 cm.
Sædehøjde: 44,5 cm.
Sædedybde: 37,5 cm.
Ydermål på ben: 50 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil