FDB Møbler J82 Loungestol Røget Eg Natur Flet

Før DKK 9.999,00
DKK 7.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J8238030502 FDB J82 Loungestol Røget eg,Røget,Olieret, Natur Flet
FDB Møbler J82 Loungestol Røget Eg Natur Flet

Ikonisk og smuk J82 designer loungestol fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

For generationer har Jørgen Bækmarks stole været et sikkert valg til hjemmet, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads. Man kan roligt sige, at den skønne J82 loungestol fra FDB stadig er en elsket klassiker i de danske hjem, da den er indbegrebet af kvalitet, som også var med til at definere FDB Møbler i sin tid og stadig gør den dag i dag. Den fantastiske loungestol er yderst komfortabel og afslappende at sidde i samt i et tidløst design, som understreger møbelhåndværket i Jørgen Bækmarks arbejde.
Loungestolen er fremstillet af matlakeret egetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et fletsæde. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke loungestol med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da stolen blev fremstillet i 1950'erne.

J82 vil tage sig rigtig godt ud i loungeområdet, hvor der er brug for en skøn stol med maksimal komfort. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem. Brug den i kombination med J83 skamlen og nyd nogle afslappende stunder.

Loungestolen fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også spisebordsstolene J80 og J81 samt J83 skammelen og J83B bænken.
Stolen kommer samlet og klar til at tage i brug. Stolen kan aftørres med en opvredet klud. Vær opmærksom på, at sæbevand fra gulvvaske kan sive op i benene og give små misfarvninger. Fjern eller løft derfor altid stolen, når der vaskes gulv. Nuanceforskelle kan forekomme grundet stolens naturmateriale.

Mål:
Ryghøjde: 46 cm.
Sædehøjde: 36 cm.
Sædedybde: 36 cm.
Armlænshøjde: 60 cm.
Ydermål på ben: 55 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil