FDB Møbler J83 Skammel Røget Eg

Før DKK 4.499,00
DKK 3.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J8330030502 FDB Møbler J83 Skammel Røget Eg
FDB Møbler J83 Skammel Røget Eg

Ikonisk og smuk J83 designer skammel fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

For generationer har Jørgen Bækmarks møbler været et sikkert valg til hjemmet, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads.
Den skønne skammel er fremstillet af matlakeret egetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et fletsæde. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke skammel med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da Jørgen Bækmark møblerne blev fremstillet i 1950'erne.

J83 vil tage sig rigtig godt ud i loungeområdet sammen med J82 loungestolen, hvor der er brug for et loungesæt. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem. Brug den i kombination med J82 loungestolen og nyd nogle afslappende stunder.

Skammelen fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også J82 loungestolen,  J80 og J81 spisebordsstolene samt J83B bænken.
Skammelen kommer samlet og klar til at tage i brug. Den kan aftørres med en opvredet klud. Vær opmærksom på, at sæbevand fra gulvvaske kan sive op i benene og give små misfarvninger. Fjern eller løft derfor altid skammelen, når der vaskes gulv. Nuanceforskelle kan forekomme grundet skammelens naturmateriale.

Mål:
H: 41 cm
B: 37 cm
D: 52 cm

Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil