Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

FDB Møbler

Klassiske design møbler fra FDB møbler. Tilføj personlighed til dit hjem med komfortable og smukke møbler fra FDB i høj kvalitet og med en historisk elegance. Bliv fristet af det store udvalg af skønne FDB møbler i form af stole, borde, skamler, reoler, sofaer, lænestole, bænke og børnemøbler.
FDB Møbler J18 Stol Lysegrå
Før DKK 2.999,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J18 Stol Eg Natur Olieret
Før DKK 3.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J18 Stol Sort Malet
Før DKK 2.999,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J168 Øst Barstol Sort
Før DKK 3.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J168 Øst Barstol Eg massiv, Natur
Før DKK 3.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler J80 Spisebordsstol Wine red
Før DKK 3.999,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J46 Stol Bøg,Steel blue
Før DKK 1.599,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler J83B Bænk Bøg, Steel blue
Før DKK 4.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler I2 Mossø Spejl Eg 90 cm
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler I3 Mossø Spejl Sort Ø 60 cm
Før DKK 2.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler I3 Mossø Spejl Eg Ø 60 cm
Før DKK 2.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler I3 Mossø Spejl Eg Ø 40 cm
Før DKK 1.799,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler A86 Butler Kommode Sort
Før DKK 11.999,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler M5 Sammen Tillægsplade Teak
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
FDB Møbler A85 Butler Skænk Sort
Før DKK 10.999,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler A84 Butler Sekretær Sort
Før DKK 8.999,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid

FDB møbler

I starten af 1940’erne ansatte FDB nogle unge og modige møbelarkitekter, der fik til opgave at fremstille nogle funktionelle og smukke møbler til overkommelige priser. Folkene bag FDB møbler syntes nemlig ikke, at gedigent møbeldesign og den høje kvalitet kun skulle være for de velstillede i samfundet, men tværtimod danne rammen for samvær, nærvær og demokratisk fællesskab. Det kom der FDB møbler ud af og efter nu 75 år genopliver de gamle klassikere og nye kommer til. FDB møbler indebærer de helt store arkitekter som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark, men også nye arkitekter er kommet til FDB møbler.  

FDB

Møbler er med til at tilføje personlighed til dit hjem. Du bruger dem hver dag, og de står altid fremme i dit hjem, så de skal gerne være både komfortable og smukke at se på. FDB møbler emmer af kvalitet og en historisk elegance med et udvalg af smukke og stilrene møbler for enhver smag og pengepung. FDB Møbler startede i 1940’erne og har siden da udviklet gedigne møbler til brug i alle husets rum. FDB møbler indebærer en række af smukke designikoner, som i mange år har været og stadig er elsket af mange danskere landet over. Er du på udkig efter nye møbler til din spisestue eller loungeområdet, finder du hos FDB møbler både stole, FDB gyngestole, FDB bænk og FDB spiseborde samt de sødeste børnemøbler, der alle er designet af de store arkitekter gennem tiden.

FDB gyngestol

Vil du helt ned i gear, slappe af og læne dig tilbage, er den skønne og komfortable J52G gyngestol en indbydende invitation til at læne sig tilbage og nyde den gyngende rytme i den lækre komfortstol. Stolen er designet af den folkekære Børge Mogensen og er en bror til spisebordsstolen blot med et gyngende understel. Den berømte gyngestol er blevet et designikon, som er elsket af mange, da den både er i et klassisk, flot design og samtidig et dejligt loungemøbel, som du kan have stående i hele hjemmet, hvad end du ønsker en siddeplads i stueområdet, i soveværelset eller på børneværelset til en hyggestund med dit barn, hvor I kan læse en god bog sammen. Mulighederne er mange med den populære gyngestol, der kan fås i flere farver og varianter.

FDB bænk

FDB møbler byder på design møbler til alle hjemmets rum. Oplev blandt andet den smukke og ikoniske J83B bænk, som er designet af Jørgen Bækmark, som er et rigtig godt bud på en fin og funktionel siddeplads til eksempelvis at tage sko på i din entré, lægge tøj på i soveværelset, i stuen eller som ekstra siddeplads ved spisebordet. Bænken passer med de kendte J80, J81 og J82 stole med fletsæder og findes også i en fin udgave som skammel. Bænken vil passe perfekt ind i boligen, hvor der er brug for en komfortabel siddeplads i et klassisk design, og den kan nemt kombineres med andre FDB møbler. Også her kan du vælge din favorit imellem flere varianter, så det passer til netop dit hjem.

FDB spisebord

Fuldend din boligindretning ved spisebordspladsen med de smukke FDB spiseborde fra Poul Volther i forskellige størrelser og farver. Ønsker du en spiseplads, hvor der er plads til at samle hele familien rundt omkring, er C35 spisebordene et godt bud på et klassisk, enkelt og stilrent bord, som passer flot sammen med FDB stolene. Lad bordet være samlingssted for hele familien, eller brug det også som en arbejdsplads på kontoret med en smuk skrivebordslampe på med plads til at fordybe sig. Bordets varianter i størrelse gør det muligt at anvende det i forskellige sammenhænge alt efter dit behov, som vil passe ind i enhver indretning hvad end det er moderne, klassisk eller industrielt.
Har du brug for at dække et større bord, når der skal inviteres til store fødselsdage og komsammen, kan du tilkøbe tillægsplader designet til bordene, så du kan forlænge dit bord og gøre plads til ekstra gæster på besøg. På den måde bestemmer du selv længden på dit bord og har mulighed for at forlænge og forkorte dit bord efter behov.

Alle FDB møbler er fremstillet i FSC-certificeret træ, hvilket betyder, at al træet, som er brugt, er fra skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Du kan derfor anskaffe dig de smukke FDB møbler med god samvittighed.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil