Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

FDB P10 Børge Mogensen Børnebord Blå

DKK 2.299,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:244175 FDB P10 Børge Mogensen Børnebord Blå

Fint og farverigt børnebord designet af anerkendte Børge Mogensen for FDB.

Hvorfor begrænse designer møbler i hjemmet til kun at være for de voksne? Det var den populære og folkekære designer, Børge Mogensens, tanke, da han få år efter at have været ved FDB Møbler tegnede de første børnemøbler i 1946. Idéen var, at børn i lige så høj grad som voksne ville trives med at være omgivet af smukke designer møbler i høj kvalitet.
Med Børge Mogensen børnemøblerne relancerer FDB Møbler noget af arvesølvet, da idéen om design børnemøbler i dag er lige så aktuel og banebrydende, som da de blev designet for godt 70 år siden.

Det fine bord er fremstillet af birketræ og udformet med smukke detaljer og former, som resulterer i en lille arbejds- og legeplads for de mindste i familien.
Designet kombinerer det hyggelige med det klassiske design, så børneværelset kan indbyde til både leg og afslapning på én og samme tid.

Lad bordet være plads for tegneprojekter, maling, til at udfolde sin kreativitet, te-selskab eller hvad fantasien nu kan finde frem til med de smukke FDB børnemøbler. Sæt det sammen med P9 stolene og P11 bænken af samme serie, og du har et lille arrangement, som er de mindstes base i eksempelvis stuen.

Bordet kommer samlet og kan tørres af med en fugtig klud.

Materialer:
Bordet er fremstillet i birk, som er lakeret.

Mål:
Højde: 56 cm.
Bredde: 80 cm.
Dybde: 50 cm.  
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil