FDB P11 Børge Mogensen Børnebænk Blå

Før DKK 1.999,00
DKK 1.599,00
SparDKK 400,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:244172 FDB P11 Børge Mogensen Børnebænk Blå

Fin og farverig børnebænk designet af anerkendte Børge Mogensen for FDB.

Hvorfor begrænse designer møbler i hjemmet til kun at være for de voksne? Det var den populære og folkekære designer, Børge Mogensens, tanke, da han få år efter at have været ved FDB Møbler tegnede de første børnemøbler i 1946. Idéen var, at børn i lige så høj grad som voksne ville trives med at være omgivet af smukke designer møbler i høj kvalitet.
Med Børge Mogensen børnemøblerne relancerer FDB Møbler noget af arvesølvet, da idéen om design børnemøbler i dag er lige så aktuel og banebrydende, som da de blev designet for godt 70 år siden.

Den fine bænk er fremstillet af birketræ og udformet med smukke detaljer og former, som resulterer i en komfortabel siddeplads for de mindste i familien.
Designet kombinerer det hyggelige med det klassiske design, så børneværelset kan indbyde til både leg og afslapning på én og samme tid.

Lad bænken være siddeplads til at tegne, male, udfolde sin kreativitet, te-selskab eller hvad fantasien nu kan finde frem til med de smukke FDB børnemøbler. Sæt bænken sammen med P9 stolene og P10 bordet af samme serie, og du har et lille arrangement, som er de mindstes base i eksempelvis stuen.

Bænken kommer samlet og kan tørres af med en fugtig klud.

Materialer:
Bænken er fremstillet i birk, som er lakeret.

Mål:
Højde: 58 cm.
Bredde: 70 cm.
Dybde: 32 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil