Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

FDB P9 Børge Mogensen Børnestol Blå

DKK 1.299,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:P9030201 FDB P9 Børge Mogensen Børnestol Blå
Fin og farverig børnestol designet af anerkendte Børge Mogensen for FDB.

Hvorfor begrænse designer møbler i hjemmet til kun at være for de voksne? Det var den populære og folkekære designer, Børge Mogensens, tanke, da han få år efter at have været ved FDB Møbler tegnede de første børnemøbler i 1946. Idéen var, at børn i lige så høj grad som voksne ville trives med at være omgivet af smukke designer møbler i høj kvalitet.
Med Børge Mogensen børnemøblerne relancerer FDB Møbler noget af arvesølvet, da idéen om design børnemøbler i dag er lige så aktuel og banebrydende, som da de blev designet for godt 70 år siden.

Den fine stol er fremstillet af birketræ og udformet med smukke detaljer og former, som resulterer i en komfortabel siddeplads for de mindste i familien.
Designet kombinerer det hyggelige med det klassiske design, så børneværelset kan indbyde til både leg og afslapning på én og samme tid.

Lad stolen være siddeplads til at tegne, male, udfolde sin kreativitet, te-selskab eller hvad fantasien nu kan finde frem til med de smukke FDB børnemøbler. Sæt stolen sammen med P11 bænken og P10 bordet af samme serie, og du har et lille arrangement, som er de mindstes base i eksempelvis stuen.

Stolen kommer samlet og kan tørres af med en fugtig klud.

Materialer:
Stolen er fremstillet i massiv bøg, som er malet blå.

Mål:
Højde: 58 cm.
Bredde: 33,1 cm.
Dybde: 34,5 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil