Filigrantræ

Filigrantræ er håndlavet i træ og findes i to størrelser og tre forskellige varianter. Filigrantræet findes i hvid, sort og natur (birk). Træet kan genbruges år efter år, da det kan skilles ad og pakkes ned. Brug for eksempel Filigrantræet som et juletræ i stuen, som dekoration i entreen, eller hvor du ønsker at pynte op.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (11) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

11 varer

11 varer

Filigrantræ Mellem Sort
Spar 36%
Tilbudspris DKK 900,00 Normalpris DKK 1.400,00
Filigrantræ røget eg stor
Spar 36%
Tilbudspris DKK 1.200,00 Normalpris DKK 1.875,00
Filigrantræ Stor Natur
Spar 36%
Tilbudspris DKK 1.200,00 Normalpris DKK 1.875,00
Filigrantræ Mellem Natur
Spar 36%
Tilbudspris DKK 900,00 Normalpris DKK 1.400,00
Filigrantræ Eg Stor
Spar 36%
Tilbudspris DKK 1.200,00 Normalpris DKK 1.875,00

11 varer

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser et Filigrantræ ud?
Filigrantræet er håndlavet i træ og er designet af Trine Find. Da træet er lavet af naturmaterialer, kan der forekomme knaster og naturlige skævheder i stammen som gør, at træet har sit helt eget unikke udtryk. Træet kan anvendes år efter år og kan for eksempel anvendes som kalendergavetræ til børnene, som juletræ i entréen, i stuen, på børneværelset, i butikker, på caféer eller i virksomheder hvor der pyntes op til jul.
Hvor stort er et Filigrantræ?
Filigrantræerne fås i tre forskellige størrelser. Den lille model er 65 cm høj. Den mellem model er 100 cm i højde, 52 cm i dybde og 52 cm i længde. Den store model er 165 cm høj.
Hvilke farver har et Filigrantræ?
Filigrantræet findes i hvid, sort og natur. Naturfarven kan veksle mellem olieret eg eller røget eg. Farven “natur” er den lyseste. Derefter er der den olierede, som er en mellemfarve mellem natur og røget. Til sidst er der røget, som er meget naturtro. Du finder alle farverne hos Luxo Living til et prisniveau, hvor de fleste kan være med.
Hvad gør et Filigrantræ unikt?
Det unikke ved Filigrantræerne er, at de er håndlavede og træet kan genbruges år efter år, da det kan skilles ad og pakkes ned. Du kan for eksempel bruge træet som et juletræ i stuen, som dekoration i entreen, eller hvor du ønsker at pynte op. Det er derudover også designet i et tidløst design, hvilket gør, at du har glæde af det i mange år frem.