Form & Refine

Form and Refine er et dansk design brand. Deres kollektion byder på møbler, tekstiler og brugskunst fremstilling gennem en bæredygtig vej og med fokus på form og høj kvalitet.  Form and Refine blev grundlagt i 2018 af Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen og Lasse Lund Lauridsen. Med tanker på bæredygtigheden, er der valgt lokale materialer i nærheden af ​​lokale værksteder og derved kan vores CO₂-fodaftryk reduceres. Form and Refine bygger stolte videre på den nordiske designtradition, og har skabt en kollektion med elegante stole, spiseborde, bænke og accessories der er æstetisk tiltalende, der også er harmoniske og smukke fra alle vinkler.

Udforsk mere her på siden, og find Form and Refine Furniture til din bolig.
Form & Refine Leaf Shelf 1×3 Oak
Før DKK 5.750,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine Pillar Storage Box Lid, Beech
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine Pillar Storage Box Lid, Warm Grey
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine Pillar Storage Box Lid, Clay Brown
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine Lightweight Bænk Black
Før DKK 6.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Form & Refine A Line Mirror, Black
Før DKK 3.650,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine Step by Step Ladder, Oak
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Form & Refine A Line Stepstool, Oak
Før DKK 2.150,00
Levering: 3-8 hverdage
Form & Refine Leaf Shelf 2×3 Oak
Før DKK 10.995,00
Levering: 3-8 hverdage

Mere om Form and Refine


Form and Refine er et dansk designbrand, der skaber møbler og interiør med kvalitet, materialer og bæredygtighed i fokus. Det elegante og beskedne design giver materialet og kvaliteten lov til at skinne i gennem i hvert enkelt produkt.

Form and Refine er grundlagt af Jonas Herman Pedersen, Helle Herman Mortensen og Lasse Lund Lauridsen i 2018. De havde en fælles vision om at skabe et designbrand, som bevarer vores håndværkskulturer og jord, og derfor vælges alle materialer lokalt i nærheden af de lokale værksteder. Det er med til at mindske CO2 aftrykket, samtidig med at det skaber en positiv social indflydelse gennem respektfulde partnerskabet.

Form and Refine Furniture


Her på siden finder du et stort udvalg af Form and Refine Furniture, som passer perfekt ind i enhver bolig. Hvert design fortæller en historie om de lokale håndværkstraditioner og gode materialer.

Sortimentet byder på flere af de smukke kollektioner, som har hver deres kunstneriske udtryk. Her kan blandt andet nævnes Form and Refine Blueprint, hvor du kan finde betagende stole fremstillet komplet i træ. En Form and Refine stol passer ind i ethvert skandinavisk hjem og vil tilføre en personlig og minimalistisk stil.

Du kan også tage et kig på Form and Refine Shoemaker, som er en ægte klassiker, hvis design har stærke referencer til det nordiske designunivers. Shoemaker består blandt andet af barstole i træ, som er oplagt hvis du søger en eksklusiv design klassiker til din køkkenø eller barområde.

Et andet populært siddemøbel er Form and Refine A Line storage bench. En smagfuld og solid opbevaringsbænk, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Form and Refine A Line kollektionen byder også på andet skønt interiør som vasketøjskurv, taburet og gulvspejl. Du finder også den stilrene Form and Refine skohylde, der kommer i flere forskellige størrelser så den kan matche alt fra den lille gang til den store entre.

Form & Refine Lightweight er en kollektion af stærke og robuste siddemøbler, som samtidig er ultralette. Det minimalistiske design, gør det nemt at integrerer en Lightweight bænk eller taburet mange forskellige steder i boligen.

På siden er også et stort udvalg af stilrene borde. Find det perfekte Form and Refine bord til din bolig, blandt flere forskellige træsorter, størrelser og former. Uanset om du er på udkig efter et nyt lækkert spisebord eller et fint sidebord i træ, er der gode chancer for du finder det rette match. Du har også mulighed for selv at designe dit bord, ved at kombinere bordben og bordplade hver for sig.

Små detaljer med stor betydning


De små detaljer kan gøre en stor forskel i din boligindretning. De er med til at give hjemmet personlighed og charme, og er derfor særdeles betydningsfulde. Udover de smukke møbler tilbyder Form and Refine også et stort udvalg af æstetisk boliginteriør, der naturligvis rummer de samme værdier indenfor materialer, kvalitet og bæredygtighed.

Du kan blandt andet tage et kig på de smukke Form & Refine Angle knager, der kan anvendes mange forskellige steder i hjemmet. På badeværelset til håndklæder, i soveværelset til tøj eller i entreen som overtøj. Har du brug for mere end et par enkelte knager, er de smukke Form and Refine knagerækker perfekte og kommer i flere forskellige størrelser og træsorter, så du kan finde det helt rette match.

Derudover finder du også interiør som opslagstavle, spejl, kande, bakke, og den smukke Form & Refine Aymara pude i en lækker blød kvalitet.

Gå på opdagelse i det store udvalg, og forkæl dig selv eller en du holder af med det stilrene og smukke boliginteriør fra Form and Refine.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil