Galerie Maeght

Galerie Maeght blev grundlagt i 1946 af den indflydelsesrige franske kunstforhandler, samler, litograf og udgiver Aimé Maeght Galerie Maeght i Paris. Vi er så heldige at forhandle et udsnit af de smukke kunst plakater fra Maeght. Her finder du vores favoritter af kunstplakater fra Galerie Maeght.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (3) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

3 varer

3 varer

Galerie Maeght Bleu 3 Plakat
Spar 50%
Tilbudspris DKK 225,00 Normalpris DKK 450,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Galerie Maeght Lithographies - Eaux-Fortes Plakat
Spar 50%
Tilbudspris DKK 175,00 Normalpris DKK 350,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Galerie Maeght Van Velde
Spar 50%
Tilbudspris DKK 224,00 Normalpris DKK 449,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

3 varer

Hos Luxoliving er vi så heldige at forhandle et udsnit af de fantastisk smukke kunst plakater fra Maeght. Du kan se alle de flotte franske plakater fra Galerie Maeght eller læse meget mere om Aime Maeght og Foundation Maeght herunder. Galerie Maeght i Paris er grundlagt i 1946 af den indflydelsesrige og franske kunsthandler, litograf, samler og udgiver Aime Maeght. Kunstgalleri har i dag en imponerede kunstsamling som består af nogle af verdens mest berømte kunstnere som Joan Miró, Henri Matisse, Georges Braque og Alberto Giacometti.

Galerie Maeghts og hele verden

Det var i 1936, at det første Galerie Maeght åbnede i Cannes og senere åbnede galleriet i Paris i 1946. De største internationale kunstnere blev udstillet der. Det var både franske Braque, Matisse og Léger, eller de spanske Miró, Tàpies og Chillida. Russiske Chagall og Kandinsky, de amerikanske Kelly og Calder, samt schweiziske Giacometti. Kunstnere fra hele verden vil blive udstillet og kunstnere fra Europa og Asien som Bram van Velde, Tapiès, Ubac, Tal-Coat, Bazaine, Chillida, Riopelle, Alechinsky, Rebeyrolle, Adami, Monory, Ting var også en del af udstillingen. Maeght har i dag er ikke kun et museum i det sydlige Frankrig, men også et galleri i Paris og et i Barcelona, hvilket værner om den store succes.

Maeghts i dag

I dag er La Galerie Maeght instrueret af Isabelle Maeght. Udstillingerne giver besøgende og købere mulighed for at finde værker, malerier, skulpturer eller fotografier af historiske kunstnere med international berømmelse samt mulighed for at opdage værker fra nye talenter. Oprindeligt åbnede Maeght en trykpresse med fokus på udgivelser af bøger og graveringer. I dag opretholdes traditionen af ​​Jules Maeght, der byder kunstnere velkommen. Alle trykteknikker, lige fra de mest traditionelle til de mest teknologiske, er tilgængelige for kunstnere i værkstederne. Hver gravering er begrænset til et par eksemplarer, der er nummereret og underskrevet af hver enkelt kunstner. Med 12.000 udgivne titler er Maeght Editeur anerkendt som den vigtigste udgiver af litografier og graveringer i verden.

Maeght Foundation

Aimé Maeght var en fantastisk og genial visionær der er født i 1906 og døde 1981. Han var på samme tid kunsthandler, udgiver, filmproducent og dristig samler. Med hjælp fra sin søn Adrien gav Aime Maeght ikke kun fantastisk prestige og status til kunsthandler erhvervet, men udviklede også lidenskabeligt sine aktiviteter som samler og protektor for samtidskunst da han i 1964 skabte Marguerite og Aimé Maeght Foundation i Saint Paul de Vence. Dette er det første private museum som er bygget i Frankrig, og det første til at være vært for samtidskunst, men også det første sted som er designet med samarbejde mellem kunstnere. 200.000 mennesker besøger årligt Maeght Foundation og dets berømte skulpturhaver. Mesterlige udstillinger med internationale konsekvenser præsenteres hvert år. Dens samling har mere end 10.000 værker, herunder 50 skulpturer af Giacometti, 150 skulpturer af Miró, og det største maleri nogensinde malet af Chagall.