Knager

De flotteste knager til entre, badeværelse og køkken. Mangler du et sted at hænge dine ting på en dekorativ måde, kan du her finde et stort udvalg. Vi har alt fra knager i træ til messing fra nogle af de største brands. Se blandt andet de skulpturelle HAY knager, smukke og stilrene Ferm Living knager eller de populære [u]Dots knager fra Muuto[/u]. Knager og greb kan bruges i alle boligens rum, og med det store udvalg af former, størrelser, materialer og farver er der helt sikkert også både knager og greb, der passer perfekt til din bolig. Gå på opdagelse i sortimentet af smukke knager og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (5) varer
 2. (2) varer
 3. (4) varer
 4. (13) varer
 5. (7) varer
 6. (1) vare
 7. (13) varer
 8. (6) varer
 9. (2) varer
 10. (16) varer
 11. (7) varer
 12. (4) varer
 13. (8) varer
 14. (1) vare
 15. (4) varer
 16. (10) varer
 17. (34) varer
 18. (14) varer
 19. (16) varer
 20. (10) varer
 21. (5) varer
 22. (17) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (18) varer
 2. (14) varer
 3. (20) varer
 4. (2) varer
 5. (2) varer
 6. (1) vare
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

199 varer

199 varer

Audo Copenhagen Kubus wall Hvid 2 pack
Spar 25%
Tilbudspris DKK 123,00 Normalpris DKK 165,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Audo Copenhagen Knage Afteroom Lille Sort
Spar 25%
Tilbudspris DKK 450,00 Normalpris DKK 600,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

&tradition Collect Hook SC46 Bronzed Brass
Spar 30%
Tilbudspris DKK 275,00 Normalpris DKK 395,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

&tradition Collect Hook SC46 Tarnished Silver
Spar 30%
Tilbudspris DKK 275,00 Normalpris DKK 395,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

&tradition Collect Hook SC46 Aged Brass
Spar 30%
Tilbudspris DKK 275,00 Normalpris DKK 395,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

By Wirth Wood Knot Knage/Greb Olieret Eg Large
Spar 20%
Tilbudspris DKK 152,00 Normalpris DKK 190,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

By Wirth Wood Knot Knage/Greb Smoked Large
Spar 20%
Tilbudspris DKK 152,00 Normalpris DKK 190,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

199 varer

Knager til entré, badeværelse og køkken

Hos Luxo Living kan du finde de knager, som du står og mangler. Udvalget er stort, og du kan bl.a. finde dem fra populære brands som Muuto, House Doctor, Normann Copenhagen og Menu. Knager til entré er perfekte til jakkerne, taskerne, halstørklæder mm. En knage skal gerne have en praktisk funktion, men må alligevel også gerne være et fint, dekorativt tilbehør til din væg. Helheden kommer nemlig ofte gennem detaljerne, og derfor synes vi hos Luxo Living, at de rigtige knager kan gøre en kæmpe forskel og være prikken over i’et i dine rum. Du kan bruge knager til badeværelse, så håndklæder og hårelastikker fint kan hænge på væggen, eller benytte knager til viskestykker i køkkenet. Hvis der bruges flere knager ved siden af hinanden, kan også sakse og andet køkkentilbehør hænge synligt fremme, og skabe et unikt look. Er du på udkig efter en smuk knagerække i træ eller simpel sort knagerække? Vi tilbyder selvfølgelig også en masse smukke [u]knagerækker[/u], hvor du også kan hente stort inspiration.

Knager i messing, træ og andre skønne materialer

Vi har dem alle i mange forskellige materialer og farver. Et af de mest populære materialer i de nordiske hjem er træ, og derfor er knager i træ meget eftertragtede. Træknager i naturfarve kan give dit rum et naturligt og roligt udtryk. Du kan også give dit hjem et mere rustikt look med knager i metal, aluminium og messing. The Oak Men har lavet knager i træ, der også findes som sorte knager. Disse fine skønheder er perfekte som et finish på dine skabe og skuffer eller til at hænge dine viskestykker, smykker, frakker osv. på. Hvis du derimod har lyst til en anderledes knage, kan du se nærmere på Ferm Living Safari Dyr, der er formet som mange forskellige slags dyr, og er især velegnet til børneværelset. En knage er nemlig ikke kun til at hænge dit overtøj på. Det er også en pyntegenstand, der dekorerer i dit hjem, når de ikke er i brug. Skab et luksuriøst look med messing knager eller hold det simpelt med sorte knager, der findes i mange former og størrelser. Vælg din personlige favorit blandt de populære Dots knager, som både findes i sort, messing, træ og et hav af andre skønne farver.

Smukke knager der passer til dit hjem

At finde en knag der passer til dit hjem er ikke svært hos os. De runde knager, der også kan bruges til greb, er nemme at hænge ting på. Men de har også den funktion, at de pynter i dit hjem og her er de populære The Dots knager fra Muuto perfekte. En anden knag, du kan overveje til din entre eller til viskestykker i køkkenet, er den klassiske knage. Her har House Doctor bl.a. lavet sorte knager i jern, som med sit design er perfekte til overtøjet i entreen eller til tøj, tasker og smykker på et værelse. Hvis du gerne vil have lidt forandring og et mere råt udtryk, har House Doctor også lavet søm, som du kan bruge til en mere rustik måde at hænge dine ting på. Knager fås i et utal af former, og uanset om du er tilhænger af de smukke runde knager, en anderledes knage i sjove former eller en helt klassisk stilren knage, er der noget i udvalget til dig der kan matche dig.

Flotte greb til skabe og skuffer

Mange af de forskellige knager du ser hos Luxo Living, er så smarte lavet at du kan anvende dem på dine skabslåger og skuffer. Dette er en let tilføjelse og kan hurtigt pifte dine låger op, og give et helt nyt og personligt udtryk til rummet. Er du til den nordiske stil der emmer af minimalisme har vi greb forskellige materiale og farver, så som den populære materiale træ eller er din stil mere vovet kan du tilføje de smukke gyldne muslingeskalle ligne greb fra AYTM Concha, eller er du mere til messing greb har Ferm Living lavet flotte og enkle greb af dette materiale, uanset hvilken stil du har, er vi sikre på at du vil kunne finde de greb du har brug for, for at sætte dit personlige præg på dine skabe og skuffer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem laver knager?

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af knager og greb fra nogle af de største brands såsom By Lassen, Ferm Living, HAY, House Doctor og mange flere. Du finder samtidig også knager og greb i et hav af forskellige designs og materialer, som spænder bredt fra træ til messing. De mange forskellige designs gør det muligt, at finde lige præcis de knager til gangen eller greb til køkkenet, som passer ind i din boligindretning.

Hvor kan man bruge knager?

Man kan i princippet bruge knager hvor som helst i huset eller lejligheden. Det store udvalg af knager som du finder hos Luxo Living, er både funktionelle og æstetisk smukke. Knagerne kan derfor både være en funktionel del af hjemmet samtidig med, at de kan indgå som en del af boligindretning. Det er derfor kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til, hvor man kan bruge knager.

Hvilke knager skal jeg vælge?

Når man skal vælge knager til huset eller lejligheden, så kan det være relevant at overveje hvad knagerne skal bruges til. Skal knagen bruges til et viskestykke, kan det være en idé at bruge en klassisk knage, så viskestykket kan hænge i hanken. Skal knagen derimod benyttes til en vinterjakke, som har svært ved at hænge i hanken, kan det være en idé at købe en Dot. Derudover kan man overveje, hvilke designs man synes passer bedst ind i sin bolig for at få en rød tråd i hele indretningen.

Hvor kan man købe knager og greb?

Du finder et stort udvalg af knager og greb hos Luxo Living. Her finder du smukke og funktionelle knager og greb fra de største brands til alle rum. Du kan med sikkerhed finde de rette knager eller greb til din indretning i det store udvalg. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.

Lad dig inspirere af det store udvalg af knager og greb, og se også vores sortiment af knagerækker for mere plads til dit overtøj i entréen.