Gave til kæresten - det kan være en udfordring!

De fleste mænd kender den tilbagevendende udfordring gave til kæresten kan være. For hvad var det nu hun sagde, at hun ønskede sig? - Er “Olive Green” en farve, en sanger eller noget man kan spise? Der kan være mange problemer med at finde gave til kæresten, men nu er redningen her for dig!

Gaver til kæresten er nemt nu!

Vi har gjort det nemt for dig at købe gaver til kæresten! Her finder du 3 perfekte gaver til kæresten som med sikkerhed rammer plet. Så nu kan du lynhurtigt og enkelt redde kastanjerne ud af ilden og undgå silent treatment, stikpiller og det der er værre. Nogen ville måske endda mene at vi ligefrem redder dit liv :) 

Der er faktisk ret gode chancer for at få ekstra kæreste-points fordi du selv at have fundet på en god kæreste-gave!

Kähler Hammershøi SerienKähler Hammershøi Serien

Kähler Hammershøi Serien

Kähler har med sin Hammershøi serie gjort alle os mænd en tjeneste. For der er RIGTIG mange dele i serien. Så hvis du spiller kortene rigtigt, kan du løbende give hende produkter fra serien - hvilket betyder at gavekvalerne er forbi langt ude i fremtiden.

Se hele serien her

Lyngby VaserLyngby Vaser

Lyngby Vaser

Lyngby vaser er meget populære og fås i et hav af forskellige farver. Derfor er der rig mulighed for at få byttet vasen til en anden farve, hvis du ikke ramte farveskemaet helt præcist. Ligeledes findes Lyngby vaserne i mange forskellige størrelser, så der er er også mulighed for at finde en størrelse der passer til budgettet. 

Find din Lyngby vase

House Doctor tæpperHouse Doctor tæpper

Dekorér med tæpper

At dekorere med tæpper er en god ide af flere grunde. For det første er det med til at lave en god afveksling på de store gulvflader, som vi danskere ofte har. Det giver med andre ord en god variation i rummet. For det andet er det en god beskyttelse for gulvet ved døre, under sofabordet osv. hvor det beskytter gulvet mod ekstra slid og ridser. For det tredje så er tæpper med til at forbedre akustikken i rummet. Flere og flere hjem bygges med store klinkegulve, og disse gør intet godt for akustikken. Så hvis du har mange store og hårde flader i dine rum er tæpperne med til at bryde lyden når den kastes rundt på vægge, gulve og lofter. Tæpperne på billedet er fra House Doctor, hvis de ikke falder i din smag, kan du også se et større udvalg af tæpper her.

Meraki BakkerMeraki Bakker

Meraki Bakker

Har du en kæreste som fra tid til anden laver små anretninger rundt om i hjemmet? Så er Meraki bakker helt sikkert en vinder! - Meraki laver bakker i mange forskellige farver og størrelser så der er masser at vælge imellem. Hvis du er i tvivl om hvilken farve du skal vælge, så vil vi anbefale enten en lidt støvet farve som Antik Sølv. Disse kan gå til  det meste og er meget dekorative.

Se Meraki bakker

Hvis du skal svinge dig op på hendes 1. plads over "Kærester gennem tiden" så kan du med fordel kombinere flere af den ovenstående produkter. Sammensæt eksempelvis 2 x Kähler Hammershøi kopper med en bakke fra Nur design. Vupti - så fremstår du som kæresten der ved aaaalt om nordisk design og hvordan det skal kombineres. 

Du kan sikkert selv se hvordan plus points regner ned over dig : -)  

Hvis du fortsat er i tvivl, om hvad du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores erfarne personale (som også har kærester) klar til at hjælpe dig godt i mål.