Gave til mor er en svær disciplin

Alle der har skulle købe gave til mor ved at det er en svær disciplin, for man vil så gerne gøre mor glad, men det kan være svært at finde gode gaver til mor. Selvom mor altid virker glad, for de gaver man giver hende, så kan man ofte selv spekulere på, om det egentligt var lige det hun ønskede sig. Hvis du vil være på den sikre side med mors gave, så skal du se nærmere på de 3 gaveideer til mor som vi har fundet her.

By Wirth Køkkenrulleholder Hands On SortBy Wirth Køkkenrulleholder Hands On Sort

By Wirth Køkkenrulleholder Hands On Sort

Alle der har haft en far, der i et friskt øjeblik har givet mor en støvsuger i julegave ved, at man skal være meget påpasselig med hvilke ting til husholdningen man giver til mor. Støvsugere sender ofte de forkerte signaler. MEN en praktisk OG æstetisk køkkenrulleholder går du ikke fejl i byen med. Faktisk tvært imod. 

By Wirth har her tænkt sig godt om, og skabt en køkkenrulleholder som holder køkkenrullen på stangen på let og elegant vis.  Vi gætter på, at Mor vil sætte pris på den fine tanke og det lækre nordiske design.

Og så har Mor noget at slå med, hvis nogen atter skulle driste sig til at give hende en støvsuger eller gulvmoppe.

Se køkkenrulleholderen her

Kay Bojesen AbeKay Bojesen Abe

Kay Bojesen Abe

Ét af de mest tidløse og anerkendte designklassikere nogensinde. Kay Bojesens abe. Vi kender den alle sammen og støder ofte på den rundt om i de små hjem og med god grund. Aben er utroligt populær og står som et flagskib Kay Bojesens store produktion. 

Køb aben her.

Leder du efter nogle af Kay Bojesens knapt så fremtrædende figurer, så kan du finde et stort udvalg af Kay Bojesens andre fantastiske produktioner her.

Moebe RammeMoebe Ramme

Moebe Ramme

Den sikre vinder. Billedrammer fra Moebe. Hvis der er noget som mødre holder meget af så er det billeder af børn og børnebørn. Derfor kan Mor aldrig få for mange rammer - og slet ikke når der er tale om Moebe rammer.  Disse elegante rammer i egetræ holdes sammen af den snor som de hænges op med (se konstruktionen under de givne produkter). Det er både ganske simpelt at udskifte billeder og rammerne stjæler ikke opmærksomheden fra motivet. 

Derfor er Moebe rammer en stensikker vinder hos Mor. 

Se udvalget af Moebe rammer her.

De 3 gaveideer til mor

Fælles for de tre gaveideer til mor er, at de alle er udført i unikt og tidløst design og dermed er genstande som kan blive til kære ejendele der kan kombineres på kryds og tværs med resten af hjemmets indretning. Du sætter med andre ord ikke begrænsninger for din kære mor, med disse 3 gaveideer. Tværtimod tilfører du, måske, hjemmet noget nyt som din mor kan glæde sig over i mange år frem i tiden.