Grupa Arigato Loftlampe Hvid

Før DKK 2.399,00
DKK 1.895,21
SparDKK 503,79
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:Grupa Arigato Loftlampe Hvid

Grupa Arigato Loftlampe

Grupa lampen er designet i 2015, og er en populær lampe fra lampeserie Arigato.

Arigato loftlampes led kan justeres flere steder, og lampehovedet kan rotere, og det gør at Arigato loftampe er i stand til at lyse i forskellige retninger, hvilket gør den yderst egnet over køkkenbordet og bryggersbordet, hvor man ønsker at justere lysretningen eller i fx i entreen, hvor man ønsker en pæn lampe samtidig med god belysning, ja som sagt har Arigato mange anvendelsesmuligheder.
Arigato loftlampens lys er blændfrit og diffust, da lyset reflekteres fra den hvide inderside, og lyskilden er skjult med en blænde. Loftlampens stel er i stålrør, og lampehovedet er lavet i aluminium.
Hvis man ønsker en loftlampe med 2 arme og 2 skærme der giver mere lys, har vi Arigato 2 Loftlampen, der også fås i hvid og sort.
Arigato loftlampen er fra den funktionelle Arigato lampeserien der består af forskellige modeller af pendler, væglamper, loftlamper, bordlamper og gulvlamper, alle med den flotte skærm.

Lampen fås i farverne sort og hvid.

I lampeserien Arigato, finder du pendler, forskellige modeller af væglamper, loftlamper, bordlamper og gulvlamper, alle med den flotte unikke  skærm.


Mål:   E27 Max 70W - H 19,1 cm. x Ø 45 cm.