Grupa

Grupa står bag en unik kollektion af stilrene lamper designet af design trioen Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba. Grupa er et succesfuldt og prisvindende designstudio, og deres lamper er af høj kvalitet. Grupa lamper kendetegnes ved et innovativt design og god funktionalitet. Luxo Living er stolt Grupa forhandler, og her på siden finder du et godt udvalg af de betagende og industrielle lampe designs. En Grupa lampe vil give boligen et minimalistisk og industrielt udtryk, og de funktionelle lamper kan anvendes mange steder i hjemmet. Grupa Arigato er et af de mest kendte lampedesigns fra det kroatiske brand, og fås både som loftlampe, pendel, væglampe, bordlampe og gulvlampe. Uanset dit behov for belysning kan det lækre design blive en del af din indretning. Gå på opdagelse i udvalget, og find den perfekte Grupa lampe til dig og din bolig.
Grupa Arigato Ekstra kort Væglampe Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato L Loftlampe lang hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato L Loftlampe lang sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato 2 L Loftlampe Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato kort Væglampe Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato L Væglampe Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato Væglampe Sort
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato Væglampe Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Grupa Arigato Pendel Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om Grupa Products


Grupa er et design studio, som producerer en stilren kollektion af håndlavede produkter. Virksomheden er stiftet i 2006 i Kroatiens hovedstad Zagreb af de tre designere Tihana Taraba, Filip Despot og Ivana Pavić. Grupa voksede sig i årene efter til et designbrand, som blev kendt for adskillige projekter inden for indretnings- og produktdesign i samarbejde med forskellige inden- og udenlandske producenter og arkitekter. Grupa fik i sær stor anerkendelse for deres minimalisme og alsidighed.

Grupa nåede en ny milepæl i 2012, da de lancerede og gik i produktion med en linje af egne designede belysningsprodukter.

Grupa Products bliver fremstillet og samlet i Kroation på en belysningsfabrik, der blev etableret tilbage i 1960. Med de mange års erfaring har fabrikken stor viden indenfor branchen, og kan derfor levere topkvalitets håndværk og videreføre mange års håndværkstradition i produkterne.

Hvert eneste Grupa lampe er håndlavet på fabrikken, og når igennem mange dygtige hænder inden det kommer ud på den anden side. Håndværket er en stor del af produktet, og det kan både mærkes og ses.

Find den perfekte Grupa lampe


Grupa Products er kendetegnet ved deres innovative, minimalistiske og industrielle design. Grupa lamper har et væld af anvendelsesmuligheder, og kan bruges alle steder i boligen, men egner sig samtidig godt som belysning i restauranter, hoteller og kontormiljøer.

Den tidløse konstruktion og materialevalg gør Grupa til et stilsikkert valg, som samtidig vil skille sig ud i mængden. Brug eksempelvis en smuk Grupa væglampe ved kontoret eller læsehjørnet, eller få optimal belysning over spisebordet med de elegante Grupa pendler.

Grupa lamper er samtidig fremstillet med funktionalitet og fleksibilitet for øje. Lysetsretningen kan nemt tilpasses dit behov, og ændre karakteren i rummet. Med Grupa er du sikret et tidløst og moderne design og en høj kvalitet, der gør lampen anvendelig i mange år frem.

Grupa Arigato


I udvalget finder du Grupa Arigato, som er et af de mest populære og anerkendte lampedesigns fra det kroatiske brand. Designet blev oprindeligt lavet til det prestigefyldte Dubrovnik Palace Hotel, som ligger smukt placeret ved Adriaterhavet i forbindelse med et større renoveringsprojekt. Arigato tilførte værelserne et moderne flair, som var med til at byde de kræsne gæster velkommen.

Sidenhen har den populære kollektion vokset sig større, og i dag kan du både finde Grupa Arigato som væglampe, pendel, loftlampe, gulvlampe og bordlampe. Lampen findes både i hvid og sort, og modeller med enten en eller to lampeskærme.

Grupa Arigato er kendetegnet ved det elegante udtryk, fleksibilitet og ikke mindst det slanke finish, som gør den velegnet i mange forskellige boliger. Brug eksempelvis den populære Grupa Arigato loftlampe over køkkenøen, hvor den smukke lampe virkelig kommer til sin ret. Den vil både fungere som et smukt designelement, og du har mulighed for at tilpasse lysets retning, så det passer præcis til dit behov.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil