Gubi 3D Barstol Sledge Base, black base - Black Stained Beech shell

Før DKK 4.295,00
DKK 2.495,00
SparDKK 1.800,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:31022 Gubi 3D Bar Stool H:75 cm Sledge black base - Black Stained Beech shell

Gubi 3D barstol uden polstring i Sledge Base - 75 cm.

I dagens Danmark er indretning en stor del af danskernes interesser. Den moderne og minimalistiske indretning er enkel, ren og tilbyder øjet et ryddeligt udseende. De møbler, som passer perfekt ind i denne stil har rene snitlinjer med innovative anvendelser af materialer.

GUBI Barstolen er designet af Komplot Design og var det første møbeldesign baseret på den innovative teknik til formning af tredimensionel finér. 3D-designet giver stolen et behageligt sæde og en følelse af lethed - med alle kanter pegende væk fra brugeren. Den nye innovative og banebrydende 3D teknologi giver mulighed for at reducere finérens tykkelse til det halve, som der normalt vil blive anvendt.
Stolen fra Gubi har vundet adskillige designpriser og er efterfølgende også blevet en permanent del af udstillingen på Museum of Modern Art i New York.

Denne smukke stol er med sine individuelle, unikke og rene linjer specielt velegnet i det moderne og minimalistiske hjem og kan med fordel bruges som barstol ved kogeøen, i hjemmebaren eller ved det høje spisebord.

Materialer:
Stel: Sortlakeret krom
Sæde: HiRek plast  

Mål:
H: 88 cm
L: 43 cm
Sædehøjde: 75 cm
Sædedybde: 42 cm