Gubi 3D Barstol Sort/Sort H75

DKK 2.799,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:10027261 Gubi 3D Barstol Sort/Sort H75

I dagens Danmark er indretning en stor del af danskernes interesser. Den moderne og minimalistiske indretning er enkel, ren og tilbyder øjet et ryddeligt udseende. De møbler, som passer perfekt ind i denne stil har rene snitlinjer med innovative anvendelser af materialer.
Individuelle, unikke og rene linjer er nøglen til moderne og minimalistisk indretning.

En af Gubi's mest innovative produkter er Gubi Chair-kollektionen som er designet af Boris Berlin og Poul Christiansen som danner komplot design. Gubi chair er det første møbeldesign baseret på den innovative teknik til formning af tredimensionel finer. Ud fra designernes 3D design giver dette stolens behagelige sæde og man får en følelse og oplevelse af lethed. Den nye innovative og banebrydende 3D teknologi giver mulighed for, at reducere finérens tykkelse til det halve, som der normalt vil blive anvendt.

Stolen fra Gubi blev designet i 2003, og har siden da vundet adskillelife designpriser og er efterfølgende også blevet en permanent del af udstillingen på Museum of Modern Art i New York.

Denne smukke og unikke stol er specielt velegnet i det moderne og minimalistiske hjem, og kan bruges som barstol ved kogeøen, i hjemmebaren eller ved det høje spisebord.

Mål: H: 74/87.5 x L: 47 x W: 44 cm

Produkt: 5 mm tykt sæde støbt i HiRek materiale samt ben produceret i sortbejdset birk
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil