Gubi

Find nyheder og bestsellers fra Gubi her. Skab et unikt og karakteristisk udtryk i din boligindretning. Gubi er et dansk designhus, der designer og fremstiller møbler, boligtilbehør og belysning i et tidløst og elegant design. Gubi har næsten 100 års historie bag sig og her på siden finder du både gamle ikoner og nye klassikere fra det verdenskendte designhus. Bliv bl.a. fristet af det danske designudtryk i de populære Beetle stole i mange forskellige farver og det store udvalg af lamper - herunder den ikoniske Bestlite lampe. Gå på opdagelse i udvalget fra Gubi og forny din indretning med stilrene møbler eller en smuk lampe.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (4) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
  1. (1) vare
  2. (1) vare
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

4 varer

4 varer

Gubi Gravity Bordlampe Sort stål
Spar 50%
Fra DKK 2.499,00 Normalpris DKK 4.999,00
plus-circle Flere varianter
Gubi Howard Pendel Ø16 Bone China
Spar 50%
Tilbudspris DKK 999,00 Normalpris DKK 1.999,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

GUBI Collar Pendel Ø30 Stone Grey
Spar 50%
Tilbudspris DKK 1.495,00 Normalpris DKK 2.995,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Gubi Démon 2 Brackets Hylde 95 cm. 3 Hylder Sortbejdset Ask
Spar 40%
Tilbudspris DKK 3.299,00 Normalpris DKK 5.499,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

4 varer

Gubi Design

Find nyhederne fra Gubi hos Luxo Living og bliv inspireret til en boligindretning med stil. Gubi er en dedikeret designvirksomhed, der pryder sig af at bringe nyt liv til fortidens design og fejre den luksuriøse levestandard. Trods en bred vifte af designere hos Gubi, er der et klart fællestræk, som vil skinne igennem blandt produkterne i dit hjem. De unikke produkter i Gubi design bærer alle et stærkt karaktertræk og deres udtryk vidner om dansk design. Dette danske design kommer desuden til udtryk i deres valg af materialer, der alle er nøje udvalgt med højeste fokus på kvalitet, og samtidig kommunikerer et ønske om at værne om miljøet. Med en kombination af et tidløst design og høj anvendelighed, stræber Gubi efter perfektion.

Historien bag Gubi

Det var designerparret Lisbeth og Gubi Olsen, der i 1976 grundlagde virksomheden og drives i dag af sønnerne Jacob og Sebastian Gubi. Gubi design er kendt for deres unikke evne til at se potentialet hos mindre brands, såvel som at relancere tidligere klassikere. Med deres blik for at relancere klassikere og skabe plads til nye designere er de med tiden blevet et af de førende designhuse i Danmark. Hos Gubi møder klassisk design nye ideer, og denne kombinationer skaber det unikke designudtryk, der karakteriserer Gubi. Fælles for deres produkter er, at alle produceres i høj kvalitet, hvilket sikrer optimal holdbarhed. Deres materialevalg bunder desuden i et ønske om at bidrage til økologi samt genbrugsteknologi, og på denne måde påvirke miljøet mindst muligt. Dette udtryk er blevet bemærket på verdensplan, og særligt kendt er de for deres unikke borde og stole samt deres smukke lamper, Gubi bestlite.

Gubi butik

Som Gubi butik er vi hos Luxo Living stolte af, at være leveringsdygtige på deres sortiment af designinteriør, der strækker sig fra over en bred række produkter. Blandt de mest populære produkter kan der bl.a. nævnes lamperne Gubi Bestlite og Gubi Beetle spisebordsstolen. Du kan finde en Gubi bestlite lampe til netop det rum og med den funktion du ønsker. Som Gubi butik har vi et bredt udvalg af elegante lamper til alle boligens rum, herunder; bordlamper, væglamper, gulvlamper. En klar favorit er Gubi Beetle stolen. Med sit karakteristiske udtryk og fleksible design, finder du utallige muligheder for at skabe netop den stol, som bedst komplimenterer og definere din boligindretning. Bliv inspireret af deres populære produkter og skab et unikt udtryk i din bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Er Gubi dansk?
Ja, Gubi er en dansk designvirksomhed, som har rødder helt tilbage til 1967. Gubi er dog kendt verden over, hvor deres produkter forhandles i mange forskellige lande. Gubi samarbejder også med internationalt kendte designere og nye talenter.
Er Gubi et godt mærke?
Gubi er et særdeles godt mærke for dem, som ønsker møbler i hjemmet i luksuriøse og klassiske designs. Den gode kvalitet afspejles også i prisniveauet. Gubi formår at kombinere designs fra fortiden med de nutidige moderne designs. Produkter er tidløse, hvilket gør dem i stand til at være en del af boligindretningen i mange år frem.
Hvad gør Gubi til et unikt mærke?
Gubi laver designs, som stimulerer sanserne, er smukke og anvendelige. Evolutionen er essensen i alle produkterne. Hos Gubi bliver der hverken gået på kompromis med håndværket, æstetikken eller funktionaliteten. Det unikke ved Gubi er, at de samtidig med at holde produkterne skandinaviske og klassiske formår at kombinere innovation fra inspirerende designere og nye talenter.
Hvor kan jeg købe Gubi?
Du finder et stort udvalg af kvalitets produkter fra Gubi hos Luxo Living. Produkterne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.