Handvärk

Emil Thorup er grundlægger og designeren bag Handvärk. Kollektionen er lavet med øje for æstetisk bæredygtighed, for på den måde at skabe møbler, der varer hele livet. Hos Handvärk arbejdes der med ægte marmor, messing og læder - materialer der kun bliver smukkere over tid. Designet og produktionen er fremstillet med stor omhu, og både det enkle smukke design og anvendeligheden er i fokus. Handvärk af Emil Thorup blev stiftet i 2015, og i udvalget her på siden finder du et stort udvalg af de populære møbler. Tag blandt andet et kig på en luksuriøs Handvärk sofa eller fortryl boligen med en af de smukke marmor borde, som er et af de meget populære produkter fra det danske design brand. Gå på opdagelse i udvalget af Handvärk møbler og belysning, og lad dig inspirere af de smukke materialer og lækre former.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (68) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

68 varer

68 varer

Fra DKK 7.680,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 7.680,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 7.680,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 7.680,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 5.380,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 5.380,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 5.380,00
plus-circle Flere varianter
Handvärk Round Coffee Table 60 Dark Grey Marble
Spar 26%
Fra DKK 3.995,00 Normalpris DKK 5.380,00
plus-circle Flere varianter
Handvärk Paragon Chair Black/Smoked Oak
Spar 42%
Tilbudspris DKK 1.550,00 Normalpris DKK 2.679,00

68 varer

Mere om Handvärk

Handvärk er et dansk design brand, der blev stiftet i 2015 af iværksætter og TV-vært Emil Thorup. På kort tid har Handvaerk vokset sig til et stort interiørbrand, der forhandles i 35 lande hos intet mindre end 200 forhandlere. Emil Thorup har altid haft en stor passion for arkitektur og design, og det er også ham der er designer bag den første kollektion. I alle Emil Thorup møbler er der fokus på den nordiske varme og at minimere unødvendige teatraler. Udover Emil Thorup er der også en række andre dygtige designere bag Handvärk. Her kan blandt andet nævnes Aleksej Iskos, Camilla Stærk, Laura Bilde og designteamet SaysWho. Er du på udkig efter danish design furniture, der kan sætte prikken over i’et i din bolig, så er møblerne fra Handvärk bestemt et godt bud.

Handvärk møbler

Hos Luxo Living forhandler vi et stort udvalg af de populære Handvärk møbler, som med sit stilrene og minimalistiske design matcher mange forskellige typer indretninger. I udvalget finder du et bredt udvalg af borde, lækre modulsofaer, belysning, smukke stole og elegant interiør. Handvark har stort fokus på materiale valget, og alle møblerne er lavet i en høj kvalitet, så du kan have glæde af dem mange år frem. Uanset om der er tale om et Handvärk sofabord, et Handvärk spisebord eller et helt tredje møbel, så er du sikret et minimalistisk og tidløst design, hvor små detaljer er med til at understøtte det luksuriøse og nordiske udtryk. Leder du efter det perfekte komfortable møbel til stuen, så kan vi anbefale at tage et kig på en Handvärk daybed eller en Handvärk sofa, alt efter hvor meget plads du har. Du finder både sofaer der er færdig opbygget og modulopbygget, som er den perfekte løsning til dig der gerne vil have mulighed for at skræddersy din egen løsning. Sofaerne har et højt komfortniveau og et let udtryk, som ikke fylder for meget i indretningen. Siden byder også på en udvalg af lækre stole, der ligesom resten af møblerne, er designet med materialer, minimalisme og kvalitet for øje. Tag blandt andet et kig på den smukke [u]Handvärk lounge chair[/u], der emmer af æstetisk enkelthed. Den smukke stol er yderst behagelig og er perfekt både alene eller i par.

Eksklusive marmor borde fra Handvärk

Er du på udkig efter et Handvärk bord, der kan pryde din bolig med smukt design, så kan du gå på opdagelse blandt de elegante marmor borde, som er en af de meget populære møbler fra det kendte design brand. Med et ægte marmor sofabord eller spisebord fra Handvärk vil du få et unikt designelement ind i din bolig, som udstråler eksklusivitet og elegance. Bordene findes i mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde det helt perfekte match til dit hjem. Måske er du mest til et minimalistisk udtryk i hvid, grå eller sort eller ønsker et farverigt look med et grønt sofabord? Det fine Handvärk coffee table er perfekt som sofabord, og den smukke marmor bordplade vil give en dejlig varme til hjemmets hyggeområde. 60 round coffee table er en model der ofte bliver valgt som sofabord, men ønsker du en større model eller måske firkantet, finder du naturligvis også det her på siden.

Handvärk belysning

Handværk laver ikke kun møbler, de har også designet en lang række stilrene lamper, som kan være med til at give den helt rette stemning hjemme hos dig. Blandt det store udvalg af Handvärk belysning finder du både gulvlamper, bordlamper og pendler, så dit behov for lys kan blive dækket uanset hvor i boligen det måtte være. En af de meget populære Handvärk lamper, er den lækre [u]Studio floor lamp[/u], som har et industrielt og råt look. Inspirationen kommer fra de traditionelle fotolamper, og udtrykket og den sorte farve vil give en smuk kontrast i den moderne bolig. Du finder også Handvärk Studio som bordlampe, hvis du ønsker et mindre design, der kan pynte på reolen eller i vindueskarmen. Udover Studio lampen tilbyder vi også den smukke Handvärk Globe, som blandt andet kommer som ekstravagant lysekrone, der hurtigt vil blive blikfang i stuen eller spisestuen med sit feminine og organiske udtryk.