Havemøbler - hvad skal du vælge?

Hvis du er på jagt efter nye havemøbler er du endt det rigtige sted. Det er en svær proces at finde de rette havemøbler. Havemøbler koster som regel en del mønter, især kvalitets havemøbler, og derfor leder de fleste efter havemøbler, som kan holde flere (læs mange) sæsoner uden at blive føde for brændeovnen.

SE DE LÆKRE HAVEMØBLER

Det du skal gå efter når du vælger havemøbler

Det er overraskende nemt at finde de rette havemøbler til sommerens fornøjelser, hvis man ved hvad man går efter. Derfor er det første du skal, at gøre op med dig selv PRÆCIST hvad du søger. Skriv gerne en liste med de vigtigste karakteristika.

Vi har skrevet en liste for dig, som vi mener, der er fornuftig for rigtig mange der overvejer nye havemøbler. 
Når du skal købe havemøbler skal du gå efter disse 4 gode råd:

1. Havemøbler i et design som ikke dør

Alt for mange hopper på “hip-vognen” og køber sig SU-fattige i nogle havemøbler som er hotteste mode, men som med garanti er OUT om 1-2 sæsoner. Uanset hvor mange flasker Rosé man hælder på vennerne, så kan man stadig ikke forklarer dem hvorfor man stadig have havemøbler i pinkplast.

Derfor kan du gøre dig selv, og din læder muldvarp en stor tjeneste ved at vælge nogle havemøbler som ikke ryger under hip-vognen foreløbigt. Her kan havemøblerne du finder her anbefales. Hård plast kan godt gå an, men her er designet og FARVEN rimeligt afgørende.

2. Havemøbler i et materiale, som holder

Du SKAL ikke vælge træhavemøbler, men mange ender med at gøre det, fordi de er nemme at vedligeholde og holder i mange år. Her er teaktræ eller lærketræ ofte populære. Begge træsorter er meget modstandsdygtige overfor det lunefulde danske sommervejr OG de er lette at vedligeholde.

3. Havemøbler i en prisklasse du ikke græder over

Indimellem blæser en havestol til pindebrænde i en storm, eller nogen brækker ryggen på den til en lidt for våd grillfest. Det er ærgerligt, men sådan går det. That’s life. Hvis du har brugt 50.000 kr. på havemøbler, så kan du måske have svært ved at se det sjove i at Onkel John skulle surfe på havebordet. Så køb kvalitet, men uden at pantsætte huset.

4. Havemøbler som DU sidder godt i

Det vigtigste råd af alle! 

Alt for mange har prøvet at købe noget som SÅ godt ud, men som fik én til at føle sig som Lars Løkke hos revisoren. Vælg for Gud- og Lars skyld, noget som du sidder godt i, så du ikke behøver at skifte stilling konstant for at holde det ud. Hvis uheldet er ude, så kan meget dog reddes med nogle gode havehynder. 

Ved du stadig ikke hvilke havemøbler du skal vælge?

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilke havemøbler du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice og få en snak om dine ønsker og behov - og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde netop de havemøbler som du ønsker dig. 

God sommer.