HAY AAC 22 Eco Sort Valnød

Før DKK 1.999,00
DKK 1.529,00
SparDKK 470,00
Levering: 2 uger
Varenummer:943447 HAY AAC ECO 22 water-based Walnut - BLACK
HAY About A Chair AAC 22 Eco Sort med valnød ben.

About A Eco kollektionen bringer et bæredygtigt fokus til det ikoniske About A-familie, designet af Hee Welling & HAY, og bruger 30% genanvendt PP-materiale, FSC-certificeret træ og vandbaserede lakker. Det er certificeret med EU-miljømærket for bæredygtig ekspertise.

Designet af den smukke About A Chair AAC 22 stol udstråler den funktionelle enkelhed, som er karakteristisk for hele About A Chair-serien. Den faste skal består af en buet ryg med armlæn, som giver utrolig komfort og en blød, samlet silhuet. Mens stolens smukke træbase skaber et meget tidsløst, elegant og klassisk udtryk, der derudover sørger for større stabilitet og en længere levetid.

About A Chair AAC 22 stolen er en af HAYs bestsellere, og det er der ikke noget at sige til - den er med sit enkle og ikonisk design blevet et rigtig godt bud på en komfortabel siddeplads i et moderne design, som både kan bruges i spisestue eller køkkenet. Stolen har derfor både mange funktionsmuligheder i hjemmet og samtidig  i et moderne og smukt design, der vil passe godt ind i de fleste hjem og indretninger.


Mål:
W59 X D52 X H79
Ben i vandbaseret valnød
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil