Hay About a Chair - AAC

HAY about a chair. AAC stolene er med sit enkle og ikonisk design blevet et rigtig godt bud på en komfortabel siddeplads i et moderne design, som både kan bruges i spisestue eller køkkenet. Stolen har derfor både mange funktionsmuligheder i hjemmet og samtidig  i et moderne og smukt design, der vil passe godt ind i de fleste hjem og indretninger. Du finder About A Chair i flere af de skønne kollektioner, et stort udvalg af farver og forskellige stel typer. Du kan desuden vælge om du ønsker din Hay stol polstret eller ej. Gå på opdagelse i udvalget af AAC stole og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Se alle stolene fra HAY her
HAY About A Chair AAC 12 Valnød
Vælg mellem flere farver
Før DKK 2.499,00
Vælg variant for status
HAY AAC 22 About A Chair Valnød
Vælg mellem flere farver
Før DKK 2.499,00
Vælg variant for status
HAY About A Chair AAC 22 Stol Træ
Vælg mellem flere farver på ben og skal
Før DKK 2.299,00
Vælg variant for status
HAY AAC Sædehynde Chess
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Hay About A Chair

Hay About A Chair er designet af Hee Welling, der er en dansk møbeldesigner. Hans ideer og arbejde er generelt centreret omkring at kunne skabe produkter, der er teknisk godt gennemførte og som kan nå et bredt publikum. Dette er ingen undtagelse når det kommer til About A Chair. Hee Wellings arbejde er præget af et stille elegant udseende og en stor følelse af proportioner, og med About A Chair fra Hay er der skabt en stol, der kan have mange forskellige udtryk. Lige fra det helt minimalistiske til stuens blikfang.

Hay AAC er en stor familie af stole, der kommer i flere forskellige kollektioner. Hos Luxo Living har vi samlet et stort udvalg af de populære stole fra Hay, så du kan finde netop den variant der matcher dit behov og indretning bedst. Uanset om du er på udkig efter en Hay stol til kontoret, spisebordet eller loungeområdet vil de smukke AAC stole være et stilrent og lækkert element i hjemmet.

Hay AAC22


Hay AAC22 er muligvis den mest populære kollektion fra stolefamilien. AAC22 udstråler den enkelthed som generelt er kendetegnet for serien. Med en solid skal, der består af armlæn og en buet ryg får du med denne Hay stol også en fantastisk siddekomfort, hvor du kan bruge mange timer. Stellet på Hay AAC22 i træ med de fire smukke ben giver samtidig et moderne og skandinavisk præg til stolen.

Er du på udkig efter Hay About A Chair vil AAC22 med det store udvalg af farver og polstring muligheder passe perfekt i mange forskellige boliger og indretninger, så der er helt sikkert også en variant af den smukke stol, der falder i din smag.  

Find din favorit af About A Chair


Udover den populære AAC22 stol, der også kendes som den klassiske Hay skalstol, er der i udvalget flere forskellige modeller af About A Chair, der hver især har deres unikke udtryk. Du finder blandt andet AAC 12, der med sit lidt mindre sæde vil egne sig perfekt til det mindre spisebord og AAC 53, der har stel med hjul og vil være en komfortabel siddeplads ved kontoret.

Du kan både vælge din Hay About A Chair polstret eller uden polstring. Du finder mange forskellige flotte stoffarver, men du kan også vælge din Hay About A Chair med læder polstring, hvis du er til et lidt mere retro look. Vælger du dine stole uden nogen polstring kan du i udvalget også finde hynder til Hay About A Chair, som nemt kan tages af og på efter behov og ønske.

Gå på opdagelse i udvalget af Hay About A Chair og find din personlige favorit her på siden.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil