BLACK WEEK SPAR 20-25% PÅ POPULÆRE BRANDS // Alle ordre byttes t.o.m 31/1-2023 // BRUG RABATKODEN: JUL20 (GÆLDER IKKE NEDSATTE VARER)

HAY Palissade Armchair Hot Galvanised

DKK 3.899,00
Levering: 2 uger
Varenummer:812076 HAY Palissade Armchair Hot Galvanised
Lækre havemøbler fra danske HAY.

Denne smukke stol og resten af Palissade serien er designet af de franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec. Denne varmgalvaniserede serie blev udviklet for at supplere den allerede eksisterende Palissade-samling af udendørs møbler. Princippet med serien er et mål om symmetrisk geometri, hvor visuel enkelhed er nøglen. En del af serien er designet i farve og form, som nemt kan integreres i et naturligt landskab såvel også i byområdet. Palissade er faktisk beregnet til at blive brugt over længere tid og vil blive smukkere gennem årene.

Grundet varmgalvaniseringsprocessen er møblernes levetid forlænget kraftigt. Varmgalvaniseringsprocessen er en proces,  hvor stålrammerne dyppes i smeltet zink, som dermed danner en elastisk belægning over hele ståloverfladen. Dette beskytter mod korrosion og giver derudover et vedligeholdelsesfri finish. Den smukke serie er særligt velegnet til udendørs caféer og restauranter, offentlige haver eller byrum.

Materiale:
Varmgalvaniseret stål

Mål:
W: 51 cm
D: 56 cm
H: 80 cm
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil