Hay sengetæpper

Se det store udvalg af lækre HAY sengetæpper, der kommer i et hav af smukke farver, forskellige størrelser og kreative mønstre. Med et smukt sengetæppe kan du hurtigt pifte soveværelsesindretningen op, og Hay har lavet en masse lækre sengetæpper i mange forskellige udtryk, så du kan finde det perfekte match til dit soveværelse. På siden findes blandt andet det populære Hay Mega Dot sengetæppe, det grafisk flotte Kite sengetæppe og det bløde Crinkle sengetæppe, der er fremstillet i 100% bomuld. Gå på opdagelse i udvalget og find et Hay sengetæppe til dit soveværelse.
HAY Kite Sengetæppe Sky Blue
265 x 265 cm
Før DKK 1.399,00
Udsolgt
HAY Crinkle Sengetæppe Cool Grey
Før DKK 1.449,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Crinkle Sengetæppe ultra marine
Før DKK 1.449,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Mega Dot Sengetæppe Olive green
Vælg mellem flere størrelser.
Før DKK 1.449,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Mega Dot Sengetæppe Light Blue
Vælg mellem flere størrelser.
Før DKK 1.449,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Mega Dot Sengetæppe Ivory
Vælg mellem flere størrelser.
Før DKK 1.449,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Kite Sengetæppe Sand
265 x 265 cm
Før DKK 1.999,00
Udsolgt
HAY Kite Sengetæppe Grey
235 x 245 Eller 265 x 265 cm
Før DKK 1.399,00
Udsolgt
HAY Mega Dot Sengetæppe Lysegrå
Vælg mellem flere størrelser.
Før DKK 999,00
Vælg variant for status
HAY Mega Dot Sengetæppe Mørkegrå
Vælg mellem flere størrelser.
Før DKK 1.699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Crinkle Sengetæppe Antracit
Før DKK 1.399,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).


HAY sengetæpper

Et sengetæppe er detaljen, der fuldender dit soveværelse og med et HAY sengetæppe bliver detaljen en stilsikker og eksklusiv del af indretningen. Med materialer af høj kvalitet og et moderne design, har det populære brand skabt endnu en bestseller. De smukke Hay sengetæpper passer perfekt ind i det stilrene soveværelse. Brug også et HAY sengetæppe på gæsteværelset og se, hvordan du hurtigt og med lethed gør værelset til et skønt sted for dine gæster at træde ind i og sikrer, at de hurtigt føler sig velkomne.


HAY Mega Dot sengetæpper

Det populære HAY Mega Dot sengetæppe, har et moderne design og det geometriske mønster med de ikoniske dots er blevet en designfavorit til soveværelset. Det danske brand er kendt for at bruge materialer i høj kvalitet og det samme gør sig gældende ved det skønne HAY sengetæppe, som er fremstillet i det blødeste bomuld. Mega Dot sengetæppet er desuden designet i et vendbart design og du kan derfor med lethed forny soveværelset eller gæsteværelset. Prøv også at kombinere dit HAY sengetæppe med de smukke HAY puder og skab et eksklusivt udtryk.


HAY Crinkle sengetæpper

Det bløde HAY Crinkle sengetæppe er fremstillet i bomuld af høj kvalitet, og med det strukturerede design og de fine frynser i kanten er dette HAY sengetæppe indbegrebet af moderne design, tilpasset den moderne og begivenheds fyldte livsstil. Gør dit soveværelse til dit fristed, hvor du øjeblikkeligt kan mærke roen sænke sig, med et HAY sengetæppe. Det moderne sengetæppe tillader en hurtigt opredning af sengen og bidrager samtidig til et stilrent udtryk, som bringer en rolig atmosfære til værelset. På denne måde formår det populære brand her at kombinere det bedste fra to verdener. Et HAY sengetæppe imødekommer ønsket om et værelse, der altid er præsentabelt. Skab et moderne udtryk i soveværelset eller gæsteværelset med det skønne HAY Crinkle sengetæppe.


Fire spørgsmål omkring sengetæpper

Er du i tvivl om størrelsen på dit Hay sengetæppe og hvordan det skal lægges? Vi har svaret på fire ofte spørgsmål omkring sengetæpper.


Kan man vaske sit Hay sengetæppe?
Hvis du vasker dit Hay sengetæppe i vaskemaskine kan du risikere at strukturen i materialet ødelægges. Du kan dog sagtens få dit Hay sengetæppe rent og lækkert ved at tage det til et renseri, hvor de kan rense tæppet uden at det tager skade.


Hvor stort skal et sengetæppe være?
For at finde den perfekte størrelse til dit HAY sengetæppe, skal du tage udgangspunkt i størrelsen på sengen. Medregn desuden din ønskede længde på begge led, således tæppet falder på langs siderne af sengen.

En enkeltseng måler som standard 90 cm x 200 cm.
En trekvartseng måler som standard 140 x 200 cm.
En dobbeltseng måler som standard 180 cm x 200 cm.


Hvad bruger man et sengetæppe til?
Et sengetæppe virker lidt som et skjold, der beskytter din dyne mod snavs og støv. Dog bør du ikke rede seng og lægge sengetæppet på lige efter du er stået op, da fugt fra sengen skal kunne dampe af for at undgå husstøvmider.


Hvordan lægger man et sengetæppe?
Der er mange spændende måder du kan lægge et sengetæppe på. Den klassiske måde er 20-30 cm ud over hver side i bredden og at det ellers dækker ca. 2/3 af sengen. Du kan sagtens lægge sengetæppet over hele sengen, kun lægge det i fodenden eller folde det smalt og lægge det skråt.


Hvilket sengetæppe skal jeg vælge?
Valget af dit nye sengetæppe skal tages ud fra størrelse, farve, tykkelse og mønstre. Du kan vælge et neutralt sengetæppe, som passer ind i rummet, eller du kan vælge noget som skiller sig mere ud.  


Hvordan bør jeg vaske mit sengetæppe?
Følg altid vaskeanvisningerne. Dog vil de fleste sengetæpper ikke have godt af at komme i vaskemaskinen. Du kan risikere at strukturen i materialet ødelægges. Benyt dig derfor af et renseri ved nødvendig rengøring af dit sengetæppe.

Fuldend soveværelset med et HAY sengetæppe, i det design der bedst komplimenterer den øvrige indretning og gør på den måde sengen til en del af den resterende boligindretning.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil