Kontor fra House Doctor

Med House Doctor kontor kan du indrette dit kontor, så du får et funktionelt og stilrent rum, hvor der er plads til fordybelse og koncentration. På siden med House Doctor kontor finder du både smukke lamper og praktisk opbevaring fra House Doctor, så du kan skabe et perfekt arbejdsværelse efter dit behov. Vi har samlet et stort udvalg af produkter fra House Doctor til kontoret, så du let kan finde de elementer du mangler på dit arbejdsværelse. Se blandt andet House Doctor opslagstavle, hylder, rulleborde og fleksible skrivebordslamper.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (1) vare
  2. (5) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

6 varer

6 varer

House Doctor Væglampe Molecular
Spar 26%
Tilbudspris DKK 739,00 Normalpris DKK 999,00
House Doctor Reol Rack Model A
Spar 26%
Tilbudspris DKK 1.479,00 Normalpris DKK 1.999,00
House Doctor Hylde Ledge Børstet sølv
Spar 26%
Tilbudspris DKK 125,00 Normalpris DKK 170,00
House Doctor Hylde Ledge Børstet sølv L 80 cm
Spar 26%
Tilbudspris DKK 258,00 Normalpris DKK 349,00
House Doctor Eda Skrivebord Jern/Marmor
Spar 26%
Tilbudspris DKK 2.811,00 Normalpris DKK 3.799,00
Anne Linde Hylde Ledge Grå
Spar 50%
Tilbudspris DKK 274,00 Normalpris DKK 549,00

6 varer

MERE OM HOUSE DOCTOR KONTOR

På denne side findes funktionelt og stilrent boligtilbehør fra House Doctor, der kan bruges til indretning af kontor. Uanset om du er selvstændig, arbejder hjemmefra engang imellem eller er studerende, er et inspirerende og praktisk kontormiljø med til at gøre arbejdsgangen lettere og sjovere. House Doctor kontor byder både på forskellige opbevaringsløsninger, belysning, inspirerende boligtilbehør og en masse andet boligtilbehør til kontorområdet. House Doctor er skabt med et ønske om at hjælpe og inspirere mennesker til at indrette deres egne unikke rum. Det opnås ifølge House Doctor gennem en enkelhed, balance og ægthed i indretningen, og det er naturligvis ingen undtagelse når det kommer til kontoret. Produkterne her på siden fra House Doctor har alle et stilrent og tidløst look, der gør at du kan fremtrylle et simpelt og lækkert arbejdsområde, uden for mange forstyrrende elementer.

OPBEVARING TIL KONTOR FRA HOUSE DOCTOR

Gode og funktionelle opbevaringsløsninger er et must på ethvert kontor, hvor både mapper, papirer, skriveredskaber og andre kontorartikler gerne skal være let tilgængelige og organiserede. De smarte House Doctor hylder med en lille kant sikrer at tingene ikke glider ned af hylden, og er en god måde at holde skrivebordet ryddet. Du finder også en House Doctor opslagstavle i forskellige varianter, så to-do listen, kalenderen eller den gode ide kan hænge synligt fremme. Derudover tilbyder vi også House Doctor magasinholder og opbevaringskasser. I udvalget finder du også de lidt større opbevaringsløsninger. Her kan blandt andet nævnes et House Doctor rullebord, der nemt kan omplaceres efter behov og en stilren House Doctor reol til bogsamlingen. Begge er de utroligt funktionelle til brug på kontoret.

HOUSE DOCTOR SKRIVEBORDSLAMPE

House Doctor lamper er enormt velegnede til kontoret. Det gælder især de mere fleksible lamper, hvor det er muligt at dreje lyskilden i den ønskede retning. Her kan blandt andet nævnes den karakteriske House Doctor Game lampe, der både findes som bordlampe og væglampe. Vil du gerne have et eksklusivt look på kontoret, kan du med fordel tage et kig på den flotte messing House Doctor bordlampe, Desk. Den er perfekt til kontoret, da den er justerbar to steder. Også den flotte House Doctor væglampe Molecular vil være oplagt og udgøre et dekorativ på kontoret. Den kan også bruges andre steder i boligen, så der skabes et sammenhængende look. Gå på opdagelse i udvalget og indret med House Doctor på dit kontor, for at opnå et funktionelt, stilrent og inspirerende kontormiljø til hverdagens små og store kontor opgaver.