Humdakin hand lotion Rhubarb & Birch

Før DKK 239,00
DKK 191,20
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:384 05 Humdakin hand lotion - Rhubarb & Birch
Humdakin hand lotion Rhubarb & Birch

En følsom håndlotion med naturlige ekstrakter af rabarber og birk til smuk hud. Den allergivenlige duft og effektive formel er perfekt, hvis du har sart hud og tør hud. Efterlader dine hænder fugtede og med en blid frisk duft. Skånsom mod din hud - skånsom mod vores planet.

Denne unikke og blødgørende håndlotion indeholder naturlige ekstrakter af rabarber og birk, som er kendt for deres anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.

Denne håndlotion er beriget med macadamiaolie, sheasmør og abrikosolie, som hjælper med at hele, fugte og beskytte din hud. HUMDAKIN håndlotion med calendula og salvie absorberer effektivt din hud og efterlader dine hænder fugtede og silkebløde. Brug lotionen efter at have vasket dine hænder med den plejende 02 håndsæbe for rene og fugtede hænder.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer. HUMDAKINs produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet.

Emballagen er lavet af genanvendelig plast.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil