Humdakin Opvaskemiddel Wild lemongrass & Nettle

Før DKK 159,00
DKK 135,15
Udsolgt
Varenummer:380 03 Humdakin dish soap - Wild lemongrass & Nettle
Humdakin Opvaskemiddel Wild lemongrass & Nettle

Dette er et flydende opvaskemiddel, der effektivt fjerner fedt og madrester. HUMDAKiN opvaskemiddel er både effektiv, velduftende og dekorativ i dit køkken - perfekt til daglig køkkenrengøring og styling!

Opvaskemidlet indeholder en speciel sammensætning med plejende vild citrongræs og brændenælde, som hjælper med at beskytte huden og efterlader dine hænder bløde efter brug. Vaskemidlet er unikt for sin langtidsholdbare duft.

Tip: Brug opvaskemiddel med den biologisk nedbrydelige HUMDAKIN opvaskebørste og vores viskestykke i økologisk bomuld for en effektiv, stilfuld og bæredygtig opvaskeoplevelse.

BRUGSANVISNING
Dette produkt er et koncentrat. Anbefalet dosering: en pumpe opvaskemiddel i fem liter varmt vand. Når vaskemidlet påføres direkte på den snavsede genstand, skylles efter med rent vand. Tænk på miljøet, når du doserer vaskemidlet – overanvend ikke.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende stoffer og kræftfremkaldende stoffer. HUMDAKINs produkter indeholder allergivenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet.

Emballagen er lavet af genanvendelig plast.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil