Indret dit hjem med træ

Giv dit hjem en flot indretning med boligtilbehør, interiør og møbler i træ. Grib stilen og trenden med træ møbler, og miks gerne flere materialer. Når du indretter med træ giver det et rustiskt og stilrent look, som sætter prikken over i’et i den skandinaviske indretning. Træ kan bruges på mange forskellige måder i boligen. Det kan være i form af et træbord, stole i træ eller et smukt vitrineskab, men du kan også pryde boligen med små detaljer som en lille træhylde, knagerække i træ eller med de smukke træfigurer fra Kay Bojesen. Træ er et enormt holdbart materiale, og med den rette pleje kan du have glæde af dine træmøbler altid.

Brug træ i din indretning og find dine ynglings elementer til indretningen her på siden.
WOUD Hylde Stedge Anniversary Edition
Før DKK 3.699,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
OYOY Kotai Bænk Ask
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
OYOY Lojo Hylde Ask
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
OYOY Arca Skammel
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Magasinhylde i Træ Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
String Magasinhylde i Træ Ask
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Normann Toj Garderobestativ Lille Hvid
Før DKK 2.649,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Bakke Woon Natur Oval
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Bakke Woon Natur Rund
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Emendo bordlampe - Cloud
Før DKK 2.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Emendo bordlampe - black
Før DKK 2.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Emendo LED batterilampe - Emerald Green
Før DKK 1.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Normann Copenhagen Form Stol Valnød - Grøn
Før DKK 2.649,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Lindebjerg Design Vitrineskab N4 Light Oak
Væghængt vitrineskab
Før DKK 15.450,00
Levering: 2 uger
New Works Cabinet Low w. Drawers
Før DKK 4.495,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Find dine træmøbler her


Vi elsker møbler i træ. Træmøbler er både smukke, stilrene og rustikke. Med forskellige træsorter kan du tilføre en personlig stil og få en varm og hyggelig stemning i boligen.

I det store udvalg her på siden, kan du finde det perfekte møbel i træ til din bolig. Vi forhandler blandt træborde, træstole og vitrineskabe i træ fra kendte mærker som FDB Møbler, HAY, Menu og mange flere. Der er fokus på godt håndværk, udsøgt design og holdbare materialer.

Træ borde og træ stole er efterhånden at finde i langt de fleste danske hjem. Og med god grund. De tilfører nemlig en unik atmosfære til hjemmet, uanset om det er behandlet med lak, olie eller maling.

Rustikke spiseborde i træ kan bløde enhver spisestue op, og vil være en smuk kontrast til de rene og skarpe linjer i de moderne hjem. Er du på udkig efter et nyt sofabord, så går du aldrig galt i byen med et sofabord i træ. De kommer i mange forskellige modeller, så der er noget til enhver smag. På siden finder alt fra klassiske og stilfulde sofaborde i træ fra blandt andet Normann Copenhagen og Menu til smukke, farverige HAY sofaborde.

Træ er ikke blot smukt at kigge på. Et møbel i træ har ufatteligt lang holdbarhed, og med den rette pleje kan du have glæde af dit træ møbel for altid.

De forskellige træsorter


Træ er ikke bare træ. Der findes mange forskellige træsorter, som hver i sær bidrager med et unikt look og som har forskellige egenskaber.

Blandt nogle af de mest populære og brugte træsorter til møbler kan nævnes eg, bøg, fyr, birk og akacietræ.

Egetræ møbler
Egetræ er en meget populær træsort i de danske hjem. Det bruges fra alt til gulve og møbler, da det er ekstremt hårdt og slidstærkt. Vælger du egetræ møbler til din bolig, er du derfor garanteret en lang holdbarhed.

Møbler i bøgetræ
Bøg, er ligesom egetræ, en utrolig hårdfør træsort. Derfor er den meget velegenet til møbler og er blevet brugt til formålet i rigtigt mange år. Bøgetræ er kendetegnet ved de svage åretegninger og få knaster.

Fyrretræ møbler
Fyrretræ kan bruges til en lang række formål, og er en blødere træsort end de to forrige. Fyr er en hurtigt voksende træsort, og er derfor ofte et lidt billigere alternativ. Du skal dog ikke være nervøs for holdbarheden, selvom det er et blødt træ. Det er blandt favoritterne hos mange møbelsnedkere, og har et smukt og moderne udtryk.

Møbler i birketræ
Vil du gerne have enkelthed i din indretning, så er møbler i birketræ måske noget for dig. Birk har en næsten hvid nuance og en meget fin struktur, hvilket giver træsorten et minimalistisk og elegant udtryk.

Akacietræ
Akacietræ er utroligt stærkt, og derfor finder du også mange akacietræ møbler til udendørsbrug. Det er nemlig meget modstandsdygtigt overfor vejr og vind. Af samme årsag laver man også tit skærebræt, grillværktøj og andre køkkenredskaber i netop denne træsort.

Brug træ i din indretning med fine detaljer


Ligesom træ er velegnet til møbler, er det også det perfekte materiale til de mange små detaljer i hjemmet.

Vores udvalg af træ til indretning byder på alt fra trærammer, som vil fremhæve dine plakater på smukkeste vis, til en fin knagerække i træ, der med garanti vil løfte indretningen i entreen.

På siden finder du også de ikoniske Kay Bojesen træfigurer, minimalistiske træhylder og smukke fletkurve og plante satser.

Vi er sikre på, at du vil få stor glæde af at tilføre træ i din indretning. Vi hjælper gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rette træ reol, sofabord eller stol til dit hjem.

Ofte stillede spørgsmål


Hvilken træsort er bedst til møbler?
Der findes mange træsorte, som er velegnet til at lave møbler af. Blandt disse kan nævnes egetræ, bøg, fyr og birk. Fælles for dem er, at det er holdbare og stærke træsorter, og de kan derfor nemt klare hverdagens strabasser. Hver træsort har sit unikke udtryk, og du bør derfor også vælge ud fra hvilket udtryk du godt kan lide.

Hvilke træsorter passer sammen?
Det er ofte en god ide ikke at blande mange forskellige træsorter i ens indretning. For at holde en rød tråd gennem hjemmet, er det en god ide at holde sig til den samme træsort eller få forskellige. Vælger du flere træsorter i din indretning, så forsøg at find nogle træsorter, som ligner hinanden i udtryk og nuancer.

Hvor lang tid kan træ holde?
Træ er et enormt holdbart materiale, hvorfor træmøbler er så populære i de danske hjem. Selv efter mange års brug, kan langt de fleste træmøbler fremstå som nye med en slibning og ny behandling med olie eller lak. Plejer du dine træmøbler rigtigt kan de endda gå videre i generationer.

Hvordan renser man træmøbler?
Den daglige rengøring af træmøbler klares nemt med en fugtig våd klud. For at forlænge holdbarheden på dit træ møbel, er det en god ide at pleje det jævnligt, med udgangspunkt i den oprindelige behandling. Er dit møbel oliebehandlet, så bør du eksempelvis et par gange årligt let slibe møblet med fint sandpapir og påfører nyt olie.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil