Jane Kønig

Find nyheder og bestsellers fra Jane Kønig her. Forelsk dig i de smukke og populære smykkekreationer. Bliv bl.a. fristet af de efterspurgte Lovetags med særlige kendetegn, den enkle V-ring, fine armbånd og de mange elegante ringe i forskellige former og materialer.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (178) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (4) varer
 2. (4) varer
 3. (2) varer
 4. (4) varer
 5. (2) varer
 6. (1) vare
 7. (2) varer
 8. (2) varer
 9. (1) vare
 10. (2) varer
 11. (2) varer
 12. (1) vare
 13. (2) varer
 14. (4) varer
 15. (5) varer
 16. (12) varer
 17. (33) varer
 18. (1) vare
 19. (36) varer
 20. (35) varer
 21. (1) vare
 22. (33) varer
 23. (9) varer
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

178 varer

178 varer

Jane Kønig Drippy Ørering med Drop Pendant Guld
Spar 40%
Tilbudspris DKK 225,00 Normalpris DKK 375,00
Jane Kønig Drippy Hoop Guld
Spar 40%
Tilbudspris DKK 240,00 Normalpris DKK 400,00
Jane Kønig Drippy Hoop Sølv
Spar 40%
Tilbudspris DKK 180,00 Normalpris DKK 300,00
Jane Kønig Creole With Bruised Heart Pendant silver
Spar 40%
Tilbudspris DKK 150,00 Normalpris DKK 250,00
Jane Kønig Curb Chain Halskæde Forgyldt
Spar 40%
Tilbudspris DKK 435,00 Normalpris DKK 725,00
Jane Kønig Bruised Triangle Hoop, gold
Spar 40%
Tilbudspris DKK 270,00 Normalpris DKK 450,00
Jane Kønig Bruised Triangle Hoop, Silver
Spar 40%
Tilbudspris DKK 210,00 Normalpris DKK 350,00
Jane Kønig Creole With Bruised Heart Pendant Gold
Spar 40%
Tilbudspris DKK 195,00 Normalpris DKK 325,00
Jane Kønig Bruised Heart Stud Gold
Spar 40%
Tilbudspris DKK 135,00 Normalpris DKK 225,00
Jane Kønig Bruised Heart Stud Silver
Spar 40%
Tilbudspris DKK 105,00 Normalpris DKK 175,00
Jane Kønig Big Wire Earring Sølv 1 stk.
Spar 40%
Tilbudspris DKK 360,00 Normalpris DKK 600,00
Jane Kønig Big Creole with Bruised Heart Pendant silver
Spar 40%
Tilbudspris DKK 180,00 Normalpris DKK 300,00

178 varer

De håndlavede smykker fra den danske designer har indtaget modeshows samt vundet adskillige priser for sit karakteristiske design, og flere Jane Kønig ringe er blandt favoritterne i smykkesamlingen. Fælles for alle Jane Kønig ringe er det stilrene og velovervejede design, der vidner om designerens uddannelsen fra Danmarks Designskole og hendes store interesse for de ældre teknikker for en guldsmed. Derfor fremstiller hun også udelukkende ringe af materialer af højeste kvalitet og din nye Jane Kønig ring bliver derfor en del af smykkesamlingen i mange år frem.

Jane Kønig V ring

Den populære Jane Kønig v ring fandt hurtigt vej til toppen blandt statement fingerringe. Et varierende udtryk grundet anvendelsesmuligheden af Jane Kønig v ringen, vidner om et særdeles gennemtænkt design, hvilket har samvirket til populariteten og givet ringen sin status som et klassisk kendetegn for Jane Kønig design. Statement ringen fås i flere materialer og er grundet den store popularitet blevet designet i flere udgaver siden den første v ring så dagens lys. Her kan der nævnes v ringen med en unik ferskvandsperle samt v ringen med syv brilliant diamanter, der begge tilføjer et feminint og eksklusivt udtryk til ringen. Jane Kønig v ring er også designet i størrelser tiltænkt det yderste fingerled, der kan bruges separat eller sammen med en v-ring på det nederste fingerled, og således skabe et gennemført udtryk på hånden. Det enkle design med sit stilrene og elegante udtryk gør den særdeles velegnet til både hverdag og i sociale sammenhænge.

Find din Jane Kønig ringstørrelse

Når du har fundet din næste Jane Kønig ring er det essentielt, at du vælger den rette ringstørrelse og der er flere ting du bør tage med i dine overvejelser i denne proces. Først og fremmest bør du overveje, hvilken finger du ønsker at bære din nye ring på, da dine fingre ikke har samme størrelse. Husk også at skelne mellem dine hænder. Den ringstørrelse du har på din ringfinger på venstre hånd, er ikke nødvendigvis den samme ringstørrelse som den på din højre hånd. En anden faktor du bør tage med i dine betragtninger, når du tager mål til din Jane Kønig ringstørrelse er din kropstemperatur. Når kropstemperaturen stiger, hæver fingrene ofte og den ringstørrelse du måler kan derfor variere afhængigt heraf. Vær derfor opmærksom på flere aspekter, når du vælger din nye Jane Kønig ring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver Jane Kønig?
Jane Kønig som er en dansk designer, laver håndlavede smykker, som alle har det tilfælles, at de er velovervejede og stilrene i designet. Produkterne laves af materialer af højeste kvalitet. Jane Kønig laver både ringe, øreringe og halskæder.
Er der forskel på ringenes størrelser fra Jane Kønig?
Der er ikke forskel på ringenes størrelser, men der kan være forskel på, hvordan den sidder alt efter hvilken hånd, du ønsker at have ringen på. Du skal også være opmærksom på, at dine fingre kan være hævede i perioder og at det så kan give en lille størrelsesforskel mellem ringene. Derfor er der flere faktorer, som spiller ind, når du skal foretage et køb af en ring.
Hvor kan jeg købe Jane Kønig V ringen?
Den populære V-ring fra Jane Kønig kan købes hos Luxo Living. Ringen kan købes i guld, sølv, sterling sølv, rhodineret og rosa. Ringen er rigtig god til alle fingre og på de yderste fingerled, da ringen kan sidde rigtig godt fast. Fingerringen kan justeres en smule i størrelsen.
Hvor kan jeg købe Love Tags fra Jane Kønig?
Love Tags kan købes hos Luxo Living i flere forskellige varianter og farver. Love Tags er et af de populære smykker fra Jane Kønig. Love tag er et enkelt smykke med et bogstav eller et hjerte, hvor bogstavet kan symbolisere en unik person, som fx din kæreste, børn, søster eller en tæt veninde. Smykket er en kærlighedserklæring, som også egner sig til gaver.