Julegaver til ham

Giv julegaver til ham, som har alt og få hjælp til at finde den rette gave. Vi har altid et lækkert udvalg af topmoderne produkter til boligen til skarpe priser. Kig udvalget igennem nu og husk, at vi tilbyder gratis gaveindpakning og nem retur frem til 31. januar.

Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (4) varer
  2. (1) vare
  3. (2) varer
  4. (4) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

11 varer

11 varer

Nicolas Vahé Pizzakit
Spar 20%
Tilbudspris DKK 160,00 Normalpris DKK 200,00
House Doctor Pizzaspade
Spar 26%
Tilbudspris DKK 221,00 Normalpris DKK 299,00
Gorms Pizzasten
Spar 25%
Tilbudspris DKK 336,00 Normalpris DKK 449,00
Gorms Pizza Skærebræt
Spar 25%
Tilbudspris DKK 299,00 Normalpris DKK 399,00
Gorms Pizzaskærer
Spar 25%
Tilbudspris DKK 59,00 Normalpris DKK 79,00
Gorms Pizzaspade
Spar 25%
Tilbudspris DKK 261,00 Normalpris DKK 349,00
Nicolas Vahé Pizza Skærebræt
Spar 20%
Tilbudspris DKK 295,00 Normalpris DKK 369,00
Nicolas Vahé Pizzahjul
Spar 20%
Tilbudspris DKK 60,00 Normalpris DKK 75,00
Nicolas Vahé Organic pizza mix Økologisk
Spar 20%
Tilbudspris DKK 36,00 Normalpris DKK 45,00

11 varer

Julegaveideer til ham

Julen nærmer sig, og det er tid til at finde de perfekte ting, som du kan give i julegaver til ham. Det kan være svært at finde de helt rette julegaver til ham, og vi kender alle udfordringen med at finde julegaver til ham, som ikke ønsker sig noget. Men fat mod, for her hos Luxo Living hjælper vi dig gerne med at finde de rette julegaveidéer til ham, du ønsker at glæde i den søde juletid. For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet en række nøje udvalgte julegaver til ham med fokus på at glæde den stilbevidste mand. Her finder du alt til manden, som går op i at have det nyeste og fedeste boligtilbehør, eller som bare fortjener at blive forkælet af lækre plejeprodukter, livsstilsprodukter eller delikatesser. Du kan trygt finde julegaver til ham her i gaveuniverset, for her sælger vi kun håndplukkede produkter i høj kvalitet, som vi kan stå inde for, og som mændene i vores eget liv ville sætte pris på at modtage. Skulle julegaven til ham mod forventning ramme forkert, tilbyder vi nem ombytning og forlænget bytteret helt indtil d. 31 januar. En populær julegave til kæresten kunne for eksempel være en coffee table book om Rolex, Porsche, eksotiske cocktails eller spændende rejsedestinationer. Kan manden i dit liv lide at læse, kunne en væglampe som giver lækkert lys eller en blød lænestol, hvor han rigtigt kan nyde sine bøger, også være en god julegave til kæresten. Elsker han musik, kan julegaver til ham også findes blandt vores store udvalg af højtalere og høretelefoner.

Julegaveønsker i 2018 for mænd

Kender du det? Familie og venner spørger hvert år efter en ønskeseddel, og det kan være svært at finde på gode julegaveønsker for mænd som dig. Hvis du går op i boligindretning og nordisk design, er du heldigvis kommet til det rette sted, og vi vil med glæde inspirere dig til dine julegaveønsker her i 2018. Vi har derfor samlet et nøje udvalg af boligtilbehør i prisleje fra 100 kr. og opefter, så det er muligt at finde ønsker til enhver pengepung. Når vi spørger vores kunder, hvad de ønsker sig, er de mest populære julegaver til mænd de lidt større produkter som eksempelvis lamper, møbler, vægure eller plakater, der udtrykker ens personlige stil. Julegaveønskerne kan være en god anledning til at give hjemmekontoret et pift eller til at opdatere indretningen i et af husets mange andre rum. Vi har derfor samlet de mest populære produkter inden for disse kategorier herover, så du kan blive inspireret til årets julegave ønsker i 2018 for mænd. Her på Luxo Living har vi et hav af lækre møbler, og vi håber, du finder netop dem som kan være de perfekte julegaver til ham, der har alt. Vi har bl.a. nogle super lækre reoler, vaser og stole. Fælles for alle produkterne er den høje kvalitet og det moderne og nordiske design.

Julegave til far

Har du mon fundet årets julegave til far? Hvis ikke foreslår vi, at du benytter lejligheden til at finde julegaver til ham, som forkæler og skaber en fornemmelse af ekstra luksus i hverdagen. Du kan eksempelvis give din far et sæt nye, bløde luksus håndklæder eller sengetøj i egyptisk bomuld, så han får følelsen af hotel luksus hjemme hos sig selv. Vi fører også et stort udvalg af plejeprodukter fra Meraki, som er særligt udviklet til mænd, der med sikkerhed vil glæde din far.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad giver jeg ham i julegave?
Det kan være en udfordring at skulle finde den perfekte julegave til ham. Specielt hvis han er manden, der har alt. Hos Luxo Living har vi samlet et stort udvalg af julegaver til ham. Julegaven kan for eksempel indeholde boliginteriør såsom en lampe eller noget pynt. Hvis han elsker mad, kunne det være, man skulle kigge efter noget specielt krydderi, som han kan bruge under madlavningen. Det kan også være plakater eller service. Mulighederne er mange hos Luxo Living.
Hvad skal jeg ønske mig i julegave?
Har du også altid svært ved at finde ud af, hvad du skal ønske dig, når juletiden nærmer sig? Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af julegaver til mænd. Her finder du for eksempel både boliginteriør, gaveæsker, service og spil. Du kan helt sikkert finde nogle ting, du ikke kan undvære og som du kan tilføje til din ønskeseddel.
Hvor finder jeg inspiration til julegaver til ham?
Lad dig inspirere af det store udvalg af julegaver til ham hos Luxo Living. Her finder du julegaveidéer til ham til priser, så alle kan være med. Det store udvalg garanterer dig at finde den perfekte julegave til ham. Vi har gaver til både manden, kæresten, broren og faren.
Hvor kan jeg købe julegaver til ham?
Du finder et stort udvalg af julegaver til ham hos Luxo Living. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr. Når du har fundet den perfekte julegave til ham, pakker vi med glæde gaven ind uden beregninger. Når du handler ved Luxo Living har du altid 30 dages returret. PS: Mangler du årets julegave til kvinderne i familien, eller er du kvinde og mangler inspiration til dine egne juleønsker? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til hende