Kinfolk Islands

DKK 359,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:AR1058 Kinfolk Islands
Kinfolk Islands

Denne bog henter stafetten fra det øjeblikkelige hit Kinfolk Travel og er den første i en ny trilogi, der dykker endnu dybere ned i de mange løfter og muligheder for langsom rejse; Kinfolk Islands vil være en visuel udforskning af foretrukne og ukendte øer verden over.

Tag med Kinfolk på en rejse uden for alfarvej, til store og små øer, i denne samling af atten nye rejsehistorier. Uanset om det er en rundvisning i Socotras overjordiske landskab i Yemen eller en vandretur ind i den gamle vækst af en japansk skov på Yakushima, inviterer hver langsomme rejseplan dig til at sejle i et tempo, der giver mulighed for ægte opdagelse og fordybelse.

Fyldt med ideer og inspiration til, hvor man kan flygte, udforske og slappe af, er Kinfolk Islands fulde af levende fotografi, praktisk vejledning og tankevækkende refleksioner over, hvorfor ideen om en ø legemliggør så mange af vores rejsefantasier. Der er charmen ved by-øer, herunder Montréals elskede Mile End-kvarter. Virkelig uventede destinationer, som Hormuz, ud for Irans kyst, med dets psykedeliske landskab og bohemeånd. Italiens solbeskinnede Ponza, perfekt til sløve eftermiddage. Og selvfølgelig nogle af verdens smukkeste strande, fra caribisk sand omgivet af jungle til forrevne og fjerntliggende nordiske kyster.

I troen på, at rejser er lige så meget en sindstilstand som en handling eller rejseplan, fejrer Kinfolk en måde at udforske vores verden på, der ikke kun fremmer gennemtænkte perspektiver på de steder, vi besøger, men også uddyber vores forhold til hjemmet, når rejsen er slut.

Mål: 20,5 × 2,5 × 27,5 cm
Cover Hardcover
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil