Tallerkener

Gå på opdagelse i vores store udvalg af tallerkener og dæk dit bord med en stilren [u]Royal Copenhagen tallerken[/u], [u]House Doctor tallerken[/u] eller [u]Broste Copenhagen tallerken[/u]. Tallerkner er en stor del af enhver bordopdækning, og du vil med garanti finde lige netop det sæt der matcher din stil og indretning allerbedst. Uanset om du er til iøjenfaldende farvede tallerkner, rustikke tallerkner i stentøj eller en klassisk hvid porcelæn tallerken, findes alt det og meget mere i udvalget hos os. Tallerknerne kan med fordel matches på tværs af serier og designs for at opnå et helt personligt og unikt look.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (1) vare
 2. (1) vare
 3. (20) varer
 4. (3) varer
 5. (15) varer
 6. (3) varer
 7. (10) varer
 8. (11) varer
 9. (2) varer
 10. (10) varer
 11. (2) varer
 12. (1) vare
 13. (13) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (1) vare
 2. (1) vare
 3. (1) vare
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

92 varer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Når du skal finde et nyt tallerkensæt er det væsentligt at overveje hvad det skal bruge til. Skal din tallerken bruges til hverdag, fest eller måske begge dele? Materialet har en stor betydning, men langt de fleste tallerkner er virkelig robuste og kan holde det meget. Det kan dog være en fordel at have to sæt tallerkner - et til dagligt brug og et til særlige lejligheder. En stentøj tallerken er ganske robust og kan holde til langt det meste. Både når det kommer til opvaskemaskine, mikroovn osv. Tallerkner i stentøj er desuden et rustik og flot valg til hverdagsbrug, hvor de vil give et naturligt look på bordet. En Broste tallerken vil eksempelvis være et godt valg til dette formål. Porcelæn er det mest populære materiale, når det gælder tallerkner. De finere elegante porcelæn tallerkner kan med fordel bruges til særlige anledninger, og ellers stå og pynte smukt i et vitrineskab, når ikke de er i brug. Keramik tallerkner er også et rigtig godt valg når det gælder hverdagsbrug. De er særdeles slidstærke og tåler det langvarige brug. Keramik tallerkner er også et meget klassisk og stilrent valg, som aldrig går af mode, hvis det skal bruges til både hverdag og fest. På siden finder du også tallerkner fremstillet i træ, der kan være et rigtigt fint supplement til det moderne køkken, og de vil være med til at bringe naturen indenfor. En [u]Muubs tallerken[/u] i teaktræ er virkelig smuk både alene eller i kombination med resten af serien.

Frokosttallerkner, dybe tallerkner og middagstallerken

Vi tilbyder mange forskellige slags tallerkner - store og små og i mange forskellige udformninger og designs. Indenfor langt de fleste serier findes både frokosttallerken, middagstallerkner og dybe tallerkner, så det smukke stel går igen uanset til hvilket formål du skal dække bord. Tallerkner kan bruges til mange formål, og du kan med fordel slippe fantasien løs og bruge en dyb tallerken som frugtskål, eller en smuk trætallerken som serveringsfad. Uanset om du leder efter en sushi tallerken, pasta tallerken eller kagetallerken finder du her på siden tallerkner til alle serverings formål.

Tallerkner til enhver smag

Uanset din indretning, smag og behov har vi et stort udvalg flotte tallerkner, der matcher langt de fleste indretninger. Som nævnt kan det være en god ide at have flere tallerkensæt, så du både har til hverdag og fest. Ønsker du blot et stel uanset anledning, er hvide, grå eller sorte tallerkner et klassisk valg og du er sikker på at dit stel vil matche alle yderligere oppyntninger af bordet. Er du til et kreativt og legende udtryk er farvede tallerkner måske noget for dig, og du kan med fordel vælge en farve der går igen i resten af din bolig for at skabe en rød tråd. Tallerkner kommer også i flere udformninger end blot den klassiske runde form. På siden finder du både en oval tallerken, der er både moderne og anderledes og en firkantet tallerken, som vil give kant til spisebordet. En hvid riflet tallerken, som de ikoniske fra Royal Copenhagen er minimalistisk og stilren, mens du fra Lyngby Porcelæn finder både grønne, blå og lyserøde tallerkener. Når du skal vælge nye tallerkner handler det i høj grad om, hvor iøjnefaldende du ønsker tallerknerne skal være, hvornår de skal bruges og selvfølgelig resten af din indretning. Har du et meget simpelt hjem, kan rustikke tallerkener skabe en fed kontrast. Uanset hvilken type tallerken du er på udkig efter, håber vi, at du finder et tallerkensæt der matcher din stil. God fornøjelse!