Konges Sløjd All You Need Bumbag Pecan Pie

DKK 579,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:KS5523 Konges Sløjd All You Need Bumbag PECAN Pie
Konges Sløjd All You Need Bumbag Beige er en smart og praktisk pusletaske. Den er perfekt til opbevaring af alle de vigtige ting, som dit barn har brug for.

Vandafvisende og funktionel pusletaske. En elastisk inderlomme gør opbevaring og organisering af væsentlige ting nemt. På ydersiden er der to lommer, det ene specielt designet til vådservietter. Bumbagen inkluderer en aftagelig letvægts polstret pusleunderlag. Den har en justerbar skulderrem/håndtag. En elastisk inderlomme gør opbevaring og organisering af væsentlige ting nemt. Vores bum-taske har praktiske lommer og D-ringe på hver side, der fastgøres til klapvognens håndtag eller stellet med barnevognskroge. Alle lommer lukkes med lynlås, undtagen dem i siden. Den kan bæres over skulderen eller på taljen. Kvaliteten er både blød og smudsafvisende. Nem at rengøre med en våd klud. Et holdbart must-have for alle forældre.

Tasken kan tages på over skulderen eller om taljen. Bæltetasken inkluderer et aftageligt letvægtspolstret pusleunderlag, som opbevares i baglommen.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil