Konges Sløjd Lelu Aktivitetsstativ Ivy Grøn/Lemon

Før DKK 899,00
DKK 764,15
SparDKK 134,85
Udsolgt
Varenummer:ks1033 Konges Sløjd Lelu Activity Rack Ivy Green/Lemon

Fint aktivitetsstativ fra Konges Sløjd i farven Ivy grøn/lemon.

I løbet af det første år i barnets levetid lærer det at fokusere ved hjælp af synet og at gribe ud. Derfor handler legen i denne periode i høj grad om at udforske verdenen.
Med det lækre aktivitetsstativ fra Konges Sløjd kan du skabe en tryg atmosfære omkring dit barn og udvikling via leg helt fra den første periode af barnets levetid.
Aktivitetsstativet er konstrueret med en smart, blød kant hele vejen rundt om tæppets bund, som giver tryghed for baby, gør det rart at ligge på og sikrer, at dit barn ikke triller ud. Ud fra tæppet er der konstrueret en fin bue, der omkredser barnet og gør legetiden på gulvet til en fornøjelse.

Stativet er i et fint print med små citroner i en ivy grøn farve. Derfor er aktivitetsstativet super fint til at have stående hjemme i stuen, når dit barn har brug for en hyggestund.
Buerne er fastgjort med bindebånd, som nemt kan tages af tæppet, så du har en lille babynest, der kan bruges for sig selv.

Påhægt legetøj i buerne som kan stimulere og udvikle dit barns sanser og træne de motoriske færdigheder og koordination. Legetøjet skal købes seperat og følger ikke med stativet.
Stativet fås også i farven Etoile med små stjerner i en cremefarve.

Materialer:
Tæppe: 100 % økologisk bomuld.
Bue: Bambusbøjle betrukket med stof.

Mål:
Diameter:
Indvendigt: 90 cm.
Udvendigt: 100 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil