Kreafunk

Kreafunk har designet produkter til alle, der elsker musik og den gode lyd. aSHELF kombinerer funktionalitet og design med musikkens evne til at skabe stemning. aMOVE og aGroove kan prale af sit gode udseende og robuste charme, den trådløse højtaler kan tages med på tur. Trådløse høretelefoner aHEADi et smart, lækkert og funktionelt design.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder!

Mere om Kreafunk

Find nyhederne fra Kreafunk hos Luxo Living og oplev en hverdag, hvor god lyd kombineres med et stilfuldt design. Kreafunk står bag flere kollektioner af anvendelige musikløsninger, der sørger for du kan bringe dine yndlings toner med, der hvor du færdes.
Deres vision er klar, de er fortalere for altid at få det bedste ud af livet, uanset lokation, hvilket også kommer til udtryk i deres motto: ¨Don’t live to retire. Dance while the music is playing¨, der direkte oversat betyder: ¨Lev ikke for at komme på pension. Dans imens musikken spiller.¨ Med dette mindset har Kreafunk skabt deres kreative produkter, som bringer dine yndlings toner med på farten.

Kreafunk - historien bag serien

Kreafunk blev startet i 2011 af de to innovative og ambitiøse designere, Kenneth Melchoff Bahnsen og Ruben Fog-Fredsgaard. Idéen bag virksomheden udsprang med målet om at imødekomme et stigende behov for produkter, tilpasset den moderne livsstil. Kreafunk designer således deres produkter i et enkelt design med et moderne udtryk og deres anvendelsesmuligheder er tilpasset en moderne hverdag. Denne stræben efter at kombinere kreativitet og funktionalitet har resulteret i de stilsikre og moderne produkter, der i dag kendetegner Kreafunk.

Kreafunk sortiment

Kreafunk formår at præsentere flere kollektioner, der alle giver dig muligheden for at transportere god lyd, og dermed få glæde af dine yndlings toner i og udenfor hjemmet. Du finder transportable afspilningsmuligheder tilpasset alle situationer. Brug fx. de kreative produkter fra aGROOVE eller aMOVE, til at dele din musik på stranden, i haven eller måske på ferien. Den stilfulde aGLOW fra Kreafunk skaber en særlig atmosfære med sit rolige lys og er særligt skøn på de sene sommeraftener. Vil du gerne lytte til musik alene, når du er på farten er eGEM, aHEAD den perfekte løsning. Her får du muligheden for at høre din musik uden forstyrrelser fra omverdenen, måske i toget, på gågaden eller i fitnesscentret. Kreafunk har desuden sørget for, at din telefon kan lade på farten. Med deres prisvindende transportable mobiloplader, eCHARGE, er du sikker på altid at have din telefon fuldt opladet.
Fælles for Kreafunks produkter er, at de alle møder behovet for at få god lyd implementeret i hverdagen, med et stadigt skarpt fokus på et kreativt og moderne design. Tag musikken med på farten med de stilfulde produkter fra Kreafunk.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil