Kunstindustrien

Skab masser af hjemlig hygge, varme og glæde i dit hjem med de skønne produkter fra Kunstindustrien.
Opgrader din juledekoration med de flotte lys i det fine musselmalede design, der vil tage sig rigtig godt ud i dekorationen, hvor du ønsker en smuk pyntegenstand med et flot twist. Find de smukke servietter i tilhørende design, og dæk det smukkeste julebord.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder!

Mere om Kunstindustrien

Kvalitet, en eksperimenterende tilgang og forskellige støbeteknikker. Disse ord er kernen af Kunstindustrien, som er det nye mærke her hos Luxo Living.
Historien om Kunstindustrien starter længe før de tidligere ejere, Jette og Ib, åbnede butik over for Kunstindustrimusset i Bredgade i København. Ib havde lært at støbe lys af sin tidligere svigerfar, der var en garvet lysstøber med virke siden 1950’erne. Parret besluttede sammen, at dette skulle være grundlaget for deres forretning, Kunstindustrien.

I løbet af årene som Kunstindustrien er vokset er der blevet eksperimenteret i støberiet med forskellige støbeteknikker, lysmasse og væger for at nå frem til de helt rigtige og unikke bloklys, der er virksomhedens signatur-produkt, og som er gået hen og blevet meget populære. I løbet af årene er der også kommet mange flere produkter til såsom lysestager, hurricanes, tilbehør til lysene og meget mere, og de fleste af produkterne er Kunstindustriens eget og unikke design. I kunstindustrien finder du både kalenderlys, kertelys, kronelys, stagelys, bloklys, servietter og en række andre brugskunstprodukter.
I dag drives virksomheden af Mette og Carsten Røjgaard i den samme ånd som det hele startede med - nemlig at producere smukke kvalitetsprodukter.

Lad dig inspirere af en verden af smukke lys, lysestager og tilbehør til at oplyse dit hjem og skabe varme, glæde og hjemlighed.