Lampeskærme

En smuk lampeskærm kan give nyt liv til dine lamper, uden at du behøver at købe en helt ny. Måske har du fundet et loppefund, som du gerne vil give nyt liv eller elsker et lille DIY projekt. Her på siden finder du mange forskellige lampeskærme fra kendte brands som House Doctor, HAY og Ferm Living. Udvalget spænder i alt fra bambus lampeskærm til glas lampeskærm, og uanset om du er på jagt efter en lampeskærm til bordlampe, standerlampe eller loftlampe findes det her. Gå på opdagelse og find lampeskærme hos Luxo Living.
HAY Rice Paper Floor Shade Ø56 Classic white
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Common Rice Paper Shade Oblong
Før DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Common Rice Paper Shade peach
Før DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Arcs Shade Cobalt Blue
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Dou Lampshade  Ø90 Natural
Før DKK 1.799,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Dou Lampshade  Ø68 Natural
Før DKK 1.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Dou Lampshade  Ø45 Natural
Før DKK 1.099,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Rice Paper Lampeskærm Oblong
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Broste Copenhagen Loft lampe Ruben Rattan
Før DKK 1.191,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Collect Lightning Hoop Lampeskærm Black Brass
OBS. Kun skærm
Før DKK 699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Broste Copenhagen Zep Lampeskærm XL
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Rice Paper Lampeskærm
Vælg mellem flere størrelser
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Opal Shade Lampeskærm Sphere
Kombinér med en fatning
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Skab et nyt udtryk med en lampeskærm

Hvis du gerne vil ændre looket i din bolig, eller bare trænger til lidt fornyelse kan du med fordel udskifte en eller flere af dine lampeskærme. Ved blot at ændre lampeskærm, slipper du for at købe en hel ny lampe, men du vil stadig opnå et helt nyt look. Det kan også være din lampeskærm er gået i stykker, og du blot leder efter en simpel hvid lampeskærm, der kan erstatte den gamle.

Her på siden finder du blandt andet en Hay, &Tradition, House Doctor lampeskærm, som vil give et nyt og flot look i din bolig. Du kan finde små lampeskærme til din bordlampe, og store lampeskærme til den redesignede loftlampe.
Uanset om du vil opretholde et stilrent udtryk med en sort lampeskærm, eller gå mere kreativt til værks er der mange muligheder her på siden.

Lav din egen lampe - ligesom du ønsker


Med de flotte designer lampeskærme kan du skabe din helt egen lampe lige efter dine ønsker. En lille lampeskærm kan både bruges til pendler og små bordlamper, mens en stor lampeskærm til loft kan pynte smukt over spisebordet. Måske har du købt en gulvlampe brugt, og ønsker at pifte den lidt op. Det kan du med fordel gøre ved at købe en ny lampeskærm til din standerlampe.

Du kan læse under hvert produkt om skærmen passer til bordlampe, pendel eller standerlampe. De fleste lampeskærme passer til flere typer.

De fine lampeskærme kommer i flere forskellige former, så du kan finde den variant der matcher din lampe bedst. Måske er du på udkig efter en cylinder lampeskærm til den høje gulvlampe eller en mere flad lampeskærm til loft lampen over køkkenbordet.

Lampeskærme i bambus, glas, rispapir mm.


Uanset hvilket udtryk du ønsker at skabe, er der gode muligheder i lampeskærmene her på siden. De kommer nemlig i flere forskellige materialer. En bambus lampeskærm vil bringe naturen med ind, mens en glas lampeskærm vil sikrer et klassisk og moderne look.

Du finder også materialer som stof, stål, der tager sig godt ud som retro lampeskærme, mens en rispapir lampeskærm vil give et godt modspil til den skandinaviske indretning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem laver lampeskærme?
Hos Luxo Living finder du lampeskærme fra brands som &Tradition, Broste Copenhagen, Ferm Living og HAY. Det store udvalg af lampeskærme gør det muligt for dig, at finde lige den lampeskærm, som du mangler. Uanset om det er for at udskifte den gamle lampeskærm med en ny, som ligner eller om det er for at ændre looket, så kan du med sikkerhed finde din næste lampeskærm hos Luxo Living.

Er der forskel på lampeskærme?
Ja, der er forskel på lampeskærmenes størrelser, hvilket kan have betydning for, hvordan lampens lys bliver ført ud i rummet. Lampeskærmens størrelse har også betydning for, hvordan den passer til lampen. Lampens størrelse og lampeskærmens størrelse, skulle gerne gå hånd i hånd, så lampeskærmen ikke bliver alt for stor eller lille til lampen. Derudover er der en forskel i designet, hvor formen på skærmene kan være vidt forskellige og ligeså kan materialerne være. Derfor er der mange faktorer, som spiller ind, når man skal ud og finde en ny lampeskærm.  

Hvilken lampeskærm skal jeg vælge?
Når der skal vælges en ny lampeskærm, kan det være relevant at overveje hvilket design, lampeskærmen skal have samt hvilke materialer, lampeskærmen skal være lavet af. En lampeskærm af glas, giver for eksempel rigtig meget lys i rummet, hvorimod en lampeskærm af rispapir giver en mere hyggelig belysning. Designet af lampeskærmen kan være med til at give din boligindretning nyt liv og gøre den røde tråd gennem indretningen mere tydelig. Der er derfor flere faktorer, som man med fordel kan overveje inden man foretager købet af en ny lampeskærm.

Hvor kan man købe lampeskærme?
Du finder et stort udvalg af designer lampeskærme hos Luxo Living. Her finder du æstetiske og kvalitetsrige lampeskærme fra de største brands til alle lamper. Du kan med sikkerhed finde den rette lampeskærm til din indretning i det store udvalg. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.

Gå på opdagelse og find din nye lampeskærm hos - Vi tilbyder også tekst ledninger, fatninger og lyskilder, så du kan komme helt i mål med dit projekt.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil