Lightyears Dogu Pendel Guld

Før DKK 3.295,00
DKK 2.504,20
SparDKK 790,80
Levering: 3-8 hverdage

Smuk og skulpturel pendel designet af Michael Geertsen i samarbejde med Lightyears.

For den danske kunstner, keramiker og designer, Michael Geertsen, var sammenspillet mellem funktion og skulptur en inspiration, der var med til at skabe den fine Dogu lampe.
Med sit let transparente og skulpturelle design kan Dogu lampen karakteriseres som en enestående pendel, der er fremstillet i eksklusivt materiale - benporcelæn, som er lavet af benaske og hvidt ler. Den semitransparente skærm gør så der kommer lys igennem i varme og hyggelige strejf.
Grundet materialet af benporcelæn er der ujævnheder, men det er blot en del af charmen af materialets personlighed. Det gør hver lampe unik, og der findes ikke to lamper, der er ens.

Navnet "Dogu" er af japansk afstamning og refererer til traditionelle figurer, der forestiller dyr og menneskelige væsner lige som hans egen kunst også gør det.

Lampen vil tage sig rigtig godt ud over spisebordet, køkkenbordet eller som lampe inde i stuen. Grundet det enkle og fine design vil den passe ind i enhver indretning. Du kan vælge mellem ophæng i sølv eller guld.
NB.: Lander i webshoppen i august. Hvis du vil være sikker på at få fat i lampen, kan du lave en forudbestilling allerede i dag.

Materialer:
Skærm: Porcelæn.

Mål:
Højde: 33 cm.
Diameter: 24 cm.
Ledningslængde: 3 m.
Pære: E27 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil