Lille Petra

Lille Petra er designet af Viggo Boesen for &tradition. Vi forstår godt hvorfor Lille Petra er et populært valg når man skal vælge en ny lænestol. Lille Petra er nemlig overraskende petit, og i stand til at passe ind i alle slags rum. En loungestol som er åben og omfavnende, som man sidder fantastisk i. Med en Lille Petra stol eller sofa vil du ikke blot få et yderst komfortabelt møbel, men også et møbel, der er smukt at kigge på.

Slæng dig tilbage i den skønneste lounge stol, eventuelt sammen med en Pouf ATD1, som er en ideel ledsager til Little Petra.

&tradition Lille Petra VB1 Lænestol Valnød/Fåreskind Moonligth Med Pouf
Petra VB1 og Pouf
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Viggo Boesen Lille Petra fra &Tradition

Lille Petra blev designet i 1938 af Viggo Boesen, der lige siden har været en sand publikums favoritt. Viggo Boesen Lille Petra blev først udstillet i forbindelse med Snedkerlaugets møbeludstilling. Den har modtaget både anerkendelse og ros, og har blandt andet vundet priser i Berlin og New York. Selvom Viggo Boesen aldrig kom blandt de helt kendte designere i dansk design historie, har han stadig sat sit præg, og er kendt for den inspiration og stil, der fyldte i 1930’erne - funkis stilen. Den Lille Petra, er trods de daværende tendenser, et møbel, der er nemt at få integreret i indretning og har en god lille størrelse. Little Petra vækker stor begejstring blandt personer, der indretter vidt forskelligt. Uanset om du er til bohemian, urbane eller en minimalistisk indretning vil Lille Petra fra &Tradition give et fantastisk pust i din bolig.

Viggo Boesen lænestol, Lille Petra, er indbegrebet af en klassiker. Den vil egne sig godt som loungestol, såvel som supplerende lænestol i sofaområdet. Du finder også Lille Perta som sofa og puf.

Lille Petra stol, sofa og skammel


Lille Petra er faktisk opkaldt efter Viggo Boesens svigermor, der blev kaldt Lille Petra. En Lille Petra stol er åben, har et lavt tyngdepunkt og er i det hele taget bare indbydende. Om det er en Little Petra stol eller Lille Petra sofa vil du få et møbel, der indbyder til både afslapning og nærvær med familie og venner.

Komforten er i fokus på alle tænkelige måder. Lige fra armlæn med polstring til detaljerne i sædet. Lille Petra er fremstillet med ben i valnød eller eg, der udspringer af Viggo Boesens kærlighed til organiske og naturlige materialer. Lille Petra stol og sofa kan fås med betræk i fåreskind, Karakorum eller Hallingdal, der alle giver en optimal side komfort.

Både Lille Petra sofa og stol er forholdsvis små, og det gør at du kan bruge de skønne møbler i alt fra sommerhuset, loungeområdet eller i det større samlingsrum i den primære bolig. Du kan også slå benene op på en Lille Petra skammel, der kan købes sammen med din lænestol eller separat.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil