By KlipKlap KK 3 Fold Sofa Brown w. sand
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
By Klipklap Madras KK 3 Fold Single Foldemadras Beige
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
By KlipKlap KK 3 Fold Single Deep Green w light green
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Ofte stillede spørgsmål

Hvad bruges en foldemadras til?
Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge en foldemadras til. Foldemadrasserne har et unikt design, hvilket betyder, at den passer til alle huset rum. Foldemadrasserne hos Luxo Living kan både bruges af børn men også til voksne. Foldemadrasserne kan foldes til små sofaer eller som en madras på gulvet som enten børnene kan lege på, eller overnattende gæster kan sove på.

Hvor kan man bruge foldemadrasser til børn?
En foldemadras kan bruges til mange forskellige ting, fordi den er så fleksibel. Foldemadrassen kan foldes på flere forskellige måder og kan derfor både fungere som en sofa i børneværelset, hvor de kan hygge med en bog eller på gulvet i stuen, hvor de kan ligge på et blødt underlag mens de leger. Foldemadrassen har ingen begrænsninger, hvilket gør det muligt at placere den lige det sted, man har lyst.

Hvad måler en foldemadras til børn?
Foldemadrassen findes i flere forskellige mål. Målene afhænger af, hvordan foldemadrassen er foldet. Hos Luxo Living finder du for eksempel en foldemadras, som både kan bruges som sofa og som madras på gulvet. Som sofa måler den H36xB140xL70 cm hvorimod den måler B140xL210xH12 cm som udfoldet gæsteseng eller legemadras. Hos Luxo Living finder du forskellige foldemadrasser i forskellige mål.

Hvor kan man købe foldemadrasser til børn?
Du finder et stort udvalg af flotte, praktiske og kvalitetsrige foldemadrasser fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Du kan med sikkerhed finde en foldemadras, som passer ind i din boligindretning og til dit barns behov. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil