Menu Harbour Spisebordsstol Læder/Eg

DKK 8.495,00
Varenummer:Menu Harbour Chair Upholstery/Wood Base Læder/Eg prisgruppe 1

Harbour Chair Upholstery/Wood Base stol i en unik læder-udgave med egetræsstel fra Menu - designet af Norm Architects.

Den smukke Harbour stol er udformet med det formål at opfylde en række forskellige behov herunder komfortabel alsidighed. Stolen er udformet under designprocessen for MENU's nye kreative destination, Menu Space, der ligger i Københavns blomstrende område, Nordhavn - Northern Harbour.
Harbour Chair er designet specielt til Menu Space og er dermed ideel til alt lige fra restauranter, konferencer, kontorer eller til brug i dit eget hjem.
Menu Space krævede en stol, der kunne passe til flere formål og dermed opstod Harbour Chair, der blander kontor, showroom, café, arbejde og arrangementer i én stol.

Ved en perfekt balance mellem geometri og komfortable former bøjer skalens armlæn udad for at opnå maksimal støtte, ligesom dens høje ryglæn ikke kun giver komfort, men tilfører også stolen et elegant og minimalistisk udseende, der appellerer til den kræsne køber, der ønsker et skandinavisk og stilrent udtryk i sit hjem.

Harbour Chair er en let stol med et klassisk udtryk i plast. Her er både fokus på komfort og design, hvilket gør stolen til et godt bud på en lækker spisebordsstol. Du kan med fordel også bruge stolen som ekstra stol i din stue, hvor der er behov for ekstra siddepladser.  

Vælg mellem flere forskellige designs. Stolen findes i farverne Sort, Hvid, Brændt Rød, Olivengrøn og Khaki. Vælg mellem egetræsstel i eg eller bejdset eg eller stålstel i sort eller lysegrå.

Materialer:
Stolen er fremstillet i læder og egetræ.

Mål:
Højde: 81 cm.
Bredde: 59 cm.
Dybde: 57 cm.
Siddehøjde: 45 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil