Meraki Solstift SPF 50

DKK 150,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Lækker solstift  fra Meraki SPF50.

Pas på din hud mod solens stærke stråler med denne solstift fra Meraki.
Solstiften er en balm SPF 50 og har høj beskyttelse. Brug stiften til at beskytte dine læber, næse og kinder eller andre dele hvor du ønsker høj beskyttelse.
Solstiften er perfekt til at have med på ferie og i tasken. Den er parfumefri, hurtigabsorberende og fugtgivende, samtidig med at den vil beskytte din hud. Brug den til både børn og voksne.
Denne solstift er astma-allergi-venlig samt Svanemærket.

Meraki har hjertet med i alt hvad de gør. Nøje udvalgte plejeprodukter, med ingredienser, der alle er udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. De sætter en ære i at skabe ærlig og gennemskuelig hudpleje, som er til at stole på. Missionen med deres produkter er, at gøre det nemt for dig, at vælge de bedste produkter til dig selv og dine kære.

Indhold:
15 g.

Ingredienser:
Dibutyl Adipate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Vegetable Oil, C18-36 Acid Triglyceride, Ethylhexyl Triazone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Shea Butter Ethyl Esters, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil