Modulsofaer

Sofaer er tit hjertet af enhver bolig, og det er derfor vigtigt at i finder en sofa, der matcher jeres behov og indretning. Med en modulsofa får i uendelige muligheder for at tilpasse præcis i størrelse og design. Skab din egen store u sofa, lille hjørne sofa eller lav en sofagruppe af en 2 personers sofa eller 3 personers sofa. Det er kun fantasien der sætter grænser, og med en modular sofa kan du altid tilpasse, hvis du flytter i noget mindre eller større. Lav din egen personlige sofa allerede i dag.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (8) varer
  2. (1) vare
  3. (3) varer
  4. (1) vare
  5. (1) vare
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

14 varer

14 varer

Fra DKK 3.510,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 29.685,00
plus-circle Flere varianter
DKK 8.300,00

Levering: 3-6 uger

DKK 5.800,00

Levering: 3-6 uger

14 varer

I langt de fleste boliger udgør sofaen hjertet af hjemmet. Det er her man samles med familie og venner, spiller spil, ser fjernsyn eller bare tager en slapper helt alene. En lækker sofa er ikke til at komme udenom, uanset om du bor i en mindre lejlighed eller i en stor villa. En sofagruppe giver alle, store som små, unge som gamle, mulighed for at hygge sig i timevis. Står du og mangler en moderne sofa, der både er komfortabel og praktisk, men samtidig har et super smukt design, så er du havnet det rette sted. Om du mangler en lille hjørnesofa eller en stor flyde sofa, så finder du begge dele her. Hos Luxo Living har vi nemlig et stort udvalg af modulsofaer, så du kan sammensætte lige netop den sofa, som passer til din indretning, størrelsen på rummet og dit behov. Modulsofaer kan sammensættes på kryds og tværs og det giver dig et væld af muligheder. Er du ikke til at sammensætte din sofa selv, kan du også finde en sofa, der i forvejen er modulopbygget.

Sofaer i smukke design og lækre materialer

I udvalget af de smukke og komfortable sofaer kan du blandt andet finde en Muuto sofa, som byder på det smukkeste design i de lækreste materialer. Sofaerne fra Muuto er ligeledes modulopbygget og det giver dig en stor fleksibilitet når det gælder størrelsen. Det er dog ligeså vigtigt at du finder en sofa, som du synes matcher din personlige stil og har det design som du går og drømmer om. En velour sofa er blevet et populært valg de seneste år. Det bløde velour er enormt lækkert, og vil give din stue et eksklusivt og varmt look, hvis det er det du er på udkig efter. Sofaerne kommer i flere forskellige tekstiler, og hvilken der er din favorit lader vi være helt op til dig. Uanset om du er til en minimalistisk grå sofa i møbelstof, eller en luksuriøs blå sofa i velour findes begge dele hos os. En sofa skal matche resten af din indretning, især fordi den fylder meget i rummet. Men med de smukke designs fra blandt andet [u]Muuto[/u], [u]Handvärk[/u] og [u]Hay[/u], er det svært at gå galt i byen.

Modulsofa - tilpas din sofa din bolig

En modulsofa giver dig mulighed for at opbygge præcis den sofa, som passer til din stue. Det kan normalt være en udfordring, at finde en sofa der passer præcist i mål og udformning, men den bekymring slipper du let for med en sofa der er modular. Bor du i en mindre københavnerlejlighed, er en lille sofa nok et oplagt valg, mens en stor u sofa, er velegnet til den kæmpe stue. Med en modulsofa kan du opbygge en sofa i den form og størrelse, som passer til jer. For blot at nævne nogle kan du kreerer en lille eller stor u sofa, chaiselong sofa, hjørnesofa og flyder sofa. Der er rigtig stor forskel på, hvordan folk bedst kan lide deres sofa område. Nogle synes en sofagruppe bestående af en 2 personers sofa og en 3 personers sofa er det bedste, mens andre gerne vil have en 4 personers sofa med chaiselong. Mulighederne er uendelige med modulsofaer, og med den store fleksibilitet, kan du altid ændrer størrelsen på sofaen, hvis du flytter i noget mindre eller større. Bor du lidt småt for tiden, men flytter i noget større senere hen, kan du altid udvide med ekstra moduler, så sofaen matcher stuen, og ligeledes kan du altid fjerne et modul, hvis sofaen skal placeres i et mindre rum. Gå på opdagelse, og byg din helt egen personlige sofa allerede i dag. God fornøjelse!