Bænke

En stilfuld bænk giver dig et utal af indretningsmuligheder både indendørs og udendørs. En bænk kan både bruges som et alternativ til spisebordsstole men også som en del af entréen, når børnene skal have sko på om morgenen. Med en kreativ tankegang, kan en bænk benyttes på mange forskellige måder. Her på siden finder du et stort udvalg af både små og store bænke, der kan opfylde behovet som entrebænk, altanbænk eller opbevaringsbænk. Uanset hvilket udtryk du ønsker i din bolig, kan du finde en bænk her på siden i høj kvalitet, der matcher dit behov. Det store udvalg af bænke som du finder her på siden, er designet af vidt forskellige brands. Derfor kan du med sikkerhed finde en bænk, som passer til din stil og din boligindretning. Skab et retro udtryk med en FDB bænk eller sæt prikken over i'et på den skandinaviske indretning med en bænk fra House Doctor.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (2) varer
 2. (12) varer
 3. (8) varer
 4. (13) varer
 5. (2) varer
 6. (1) vare
 7. (9) varer
 8. (6) varer
 9. (1) vare
 10. (1) vare
 11. (3) varer
 12. (3) varer
 13. (1) vare
Farve chevron-down
 1. (2) varer
 2. (4) varer
 3. (4) varer
 4. (3) varer
 5. (4) varer
 6. (4) varer
 7. (6) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

62 varer

62 varer

Fra DKK 1.699,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 7.299,00
plus-circle Flere varianter
OYOY Kotai Bænk Ask
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.874,00 Normalpris DKK 2.499,00
Fra DKK 7.699,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 5.999,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 1.699,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.399,00
plus-circle Flere varianter
&tradition Betty TK4 Bænk
Spar 20%
Fra DKK 4.396,00 Normalpris DKK 5.495,00
plus-circle Flere varianter
&tradition Betty TK5 Bænk
Spar 20%
Fra DKK 5.196,00 Normalpris DKK 6.495,00
plus-circle Flere varianter
OYOY Kotai Bænk
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.874,00 Normalpris DKK 2.499,00
OYOY Kotai Bænk Cherry Red
Spar 25%
Tilbudspris DKK 1.874,00 Normalpris DKK 2.499,00
Moebe Peg Bænk Eg
Spar 20%
Tilbudspris DKK 2.239,00 Normalpris DKK 2.799,00

62 varer

En design bænk til alle husets rum

Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af designer bænke, der kan pynte i alle rum i huset. I udvalget finder du bænke til forskellige formål. Vi tilbyder både smukke indendørs bænke samt elegante havebænke, der vil pryde din have eller terrasse. Vi har bænke fra kendte brands som: - FDB Møbler - Ferm Living - House Doctor - Skagerak Om du er til en enkel hvid bænk med et minimalistisk udtryk, en træbænk til det den nordiske indretning og det naturlige udtryk eller en sort bænk for et råt udtryk, så har vi helt sikkert også en bænk der passer til dig. Her på siden finder du forskelllige stilarter, og derfor kan du med sikkerhed finde en bænk, som passer ind i dit hjem Indendørs bænke kan stå alle steder i hjemmet. En bænk kan både passe godt til entréen, stuen, gangen, værelset, køkkenet mm. Der findes i virkeligheden ikke det rum, som en bænk ikke vil klæde og derfor glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af smukke bænke fra populære brands. Bænkene indeholder flere funktioner. En bænk på badeværelset kan for eksempel bruges til at have bløde håndklæder liggende eller du kan sidde på den, når du skal have tøj på efter et dejligt bad. Du kan ligeledes få en udendørs bænk med flere funktioner, hvor du både kan bruge den til at ligge og slappe af på eller bruge den som ekstra siddepladser, når der kommer gæster.

Bænk til stuen med mange funktioner

Når du vælger at bruge en indendørs bænk, får du ikke blot et virkelig flot møbel, men også et der kan bruges til alverdens forskellige ting. Brug din bænk som en ekstra siddeplads i stuen, du kan tage ud i rummet når du har gæster på besøg, eller skab en hyggekrog med en polstret bænk. Til stuen kan en bænk med bord som [u]Afteroom bænken fra Menu[/u] give dig mulighed for at lave et læsehjørne, hvor du kan sidde og læse en god bog mens du nyder en kop kaffe. Desuden vil en bænk med opbevaring også være et godt valg til stuen. Du har mulighed for at bruge bænken som en ekstra siddeplads samtidig med, at du kan opbevare dine ting og sager i den. Med en bænk i stuen kan du slippe fantasien løs. Du kan placere en smuk plante, bløde puder eller pyntebakke på den, eller lægge tæpper, puder eller lammeskind for en komfortabel ekstra siddeplads.

Find en smuk spisebordsbænk

En bænk til dit spisebord kan være et fantastisk alternativ til spisebordsstole. Med en lang bænk til køkkenet, skaber du ekstra siddepladser og plads til at flere kan sidde ved siden af hinanden. Du mindsker spildpladsen, der opstår mellem hver enkel stol. En bænk er i høj grad et funktionelt møbel, der i den grad kan skabe en ekstra siddeplads. Du kan vælge en elegant bænk med eller uden ryglæn alt efter hvor bænken skal stå. Skal din nye køkkenbænk placeres tæt op af væggen kan væggen bruges som ryglæn, men står spisebordet midt i rummet kan du med fordel vælge en bænk med ryglæn, så du og dine gæster opnår at få en komfortabel siddeplads. En bænk kan bidrage med et hyggeligt udtryk ved spisebordet og den kan passe perfekt både i store rum og små rum. I små rum er en bænk særlig smart, da en bænk kan fungere som et multifunktionelt møbel, så du både får siddepladser og opbevaring i én.

Indret ude med en udendørsbænk

Du kan indrette dine uderum helt fantastisk med bænke. En udendørs bænk kan skabe et unikt look på terrassen eller altanen. En bænk til altanen kan udnytte pladsen optimalt, og der skabes rum til en masse gæster, samtidig med at du kan bruge den til planter eller som bord i hverdagen. I vores store udvalg finder du både store og små bænke, så du kan finde en der matcher dit uderum. Har du kun en mindre altan til rådighed, kan selv en lille bænk gøre en stor forskel og skabe en hyggelig atmosfære. Du kan for eksempel vælge en elegant egetræsbænk med ryglæn som siddeplads til det store havebord, eller til sol spottet i haven.

En funktionel bænk til entre

En smart entrebænk hjælper dig, når du skal have sko af og på, eller kommer hjem med hænderne fyldt med indkøbsposer. Til entreen er en slagsbænk, som [u]A Line slagbænken[/u] fra Form & Refine ganske funktionel, da den skaber ekstra opbevaringsplads, hvor du kan gemme handsker, tørklæder, sko og meget andet væk når du ikke bruger det. De lækre naturmaterialer vil bringe naturen og roen ind i dit hjem. A Line slagbænken er et oplagt valg, hvis du ønsker et moderne udtryk i din indretning. Til entreen med begrænset plads kan du vælge en lille og smal bænk, som stadig opfylder de behov du har i rummet, samtidig med at den pifter indretningen op. Bænke kan i høj grad defineres som dekorative møbler, som du kan style som du har lyst og skabe en hyggelig stemning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man placere en bænk?

En bænk kan bruges i alle husets rum både inde og ude. Placér for eksempel en bænk ved spisebordet, for at få et anderledes udtryk og plads til flere gæster. Du kan også placere en bænk i stuen eller i entréen med flotte pynteting på. En bænk kan skabe flere siddepladser til gæster på altanen eller bruges i køkkenet, så børnene eller gæsterne har et sted at sidde, mens der bliver lavet mad. Mulighederne er mange med en bænk.

Skal man vælge en bred eller smal bænk?

Både bænkens højde og bredde kommer meget an på, hvad bænken skal bruges til. Skal bænken udelukkende bruges som en del af indretningen, kan en smal bænk med flotte nips være ideelt. Skal bænken derimod bruges til daglig såsom ved spisebordet, kan det være en god idé at anskaffe sig en bred bænk, så du og dine gæster sidder behageligt.

Vi håber meget at du finder en smuk bænk, der matcher dine behov og indretningsstil. God fornøjelse!