Designer møbler

De bedste design møbler fra de største brands. Giv din bolig et skandinavisk udtryk med danske designermøbler af høj kvalitet. Lad møblet være i centrum med skønne barstole, skriveborde, stole, modulreoler, sofaer m.fl. fra Muuto, String, Normann Copenhagen, Gubi, House Doctor, By Lassen og Ferm Living eller nogle af de andre. Vi har på Luxoliving.dk fuld forståelse for din passion for designermøbler - vi er selv ramt i lige hjertet - og derfor sætter vi en stor ære i altid at have et stort udvalg af flotte møbler fra kendte designere, i alle de store kategorier online på webshoppen. Hvis du har spørgsmål inden for design møbler er du meget velkommen til at kontakte os - så skal vi se om vi kan svare. Tag på udkig herunder og find dine nye favoritter af design møbler - vi håber du kan finde nogle, efter din mening, flotte møbler.

 HAY About A Chair AAC 22 Stol Træ Grå Sæbebehandlet eg
Før DKK 2.299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY About A Stool AAS 32 Barstol H65 Dusty Blue soaped oak
Før DKK 2.149,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY About A Stool AAS 32 Barstol H65 pastel green soaped oak
Før DKK 2.149,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Moebe Peg Bænk Eg
Før DKK 2.799,00
Levering: 3-8 hverdage
Moebe Peg Taburet Eg
Før DKK 1.799,00
Levering: 3-8 hverdage
Moebe Peg Skammel Lav Eg
Før DKK 1.399,00
Levering: 3-8 hverdage
Kalager Wire Stool Lyserød
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Wire Stool Marine Blå
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Wire Stool Signal Grøn
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Wire Stool Grøn beige
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Handvärk Round Coffee Table 90 Beige Marble Sort stel
Før DKK 7.680,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY CPH 30 Bord Off-White 250 x 120 cm vandbaseret Eg ben
Før DKK 15.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Liewood Aske Sættekasse
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Liewood Jens Boghylde
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Normann Turn bord sort marmor
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
New Works Tea Shelf
Vælg mellem flere varianter

Mere om designermøbler

Designermøbler er selvsagt en stor del af boligindretning. Et flot designermøbel, om det er et bord, en stol eller en reol, kan være omdrejningspunktet i hele rummet, hvor det andet boligtilbehør og interiør fortsætter den stil, det centrale møbel sætter. Vi har bl.a. designermøbler fra Gubi, Muuto, House Doctor, Normann Copenhagen og mange flere.

Design møbler kan være en helt livsstil for nogen. Nogle lever af at købe, sælge og restaurere gamle design møbler. Det fortæller lidt om, at hvis du køber et flot design møbel, så har du det i mange år og det går aldrig af mode - og hvis det gør, så bare vent nogle år, så bliver det nok populært igen.

Når du køber et designermøbel er det som oftest lidt dyrere end hvis du køber det hos en discpuntkæde, men her får du meget mere end bare et møbel. Med et designmøbel i dit hjem signalerer du noget helt bestemt, og det kan variere alt efter hvilket møbel du har. Du signalerer at du går op design og godt håndværk, men samtidig også, at du prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. Med et møbel af høj kvalitet og godt design, vil du glædes hver gang du kigger på eller bruger produktet.Danske designermøbler


I vores store udvalg af design møbler har vi både danske, nordiske og udenlandske. Har du en forkærlighed for danske designmøbler forstår vi dig fuldt ud. Mange danske designere forstår virkelig at udforme og designe nogle unikke møbler, som kan pryde ethvert hjem. Der er også en grund til, at den nordiske / skandinaviske stil er populære i mange andre lande - og det er den stilrene, tidsløse og enkelte stil, som danske designmøbler typisk har tilfælles.Flotte møbler betyder alt i din indretning


Hvis du står og mangler nogle nye flotte møbler er du kommet til det helt rigtige sted. Med møbler kan du virkelig sætte et præg på dit hjem og skabe den stemning du gerne vil. Indretningen i et hjem betyder virkelig meget for om du føler dig hjemme eller ikke. Og første step er nogle flotte møbler, hvor du både synes om udseendet og komforten. Når du først har de store møbler kan du altid tilføje en masse interiør og pynteting, som sammen med møblerne skaber stemningen. Hos os finder du både møbler i klassisk design, men også de mere eksperimenterende møbler, som leger med form og farve - hvor det er en smagssag om man synes de er flotte eller ej. De klassiske er fantastiske, da de typisk aldrig går af mode og er mere stilrene. Med klassiske møbler har du altid et godt udgangspunkt, og hvis du så har lyst til at ændre looket kan du altid tilføje nye puder, plaider eller andet.


Derfor skal du købe designermøbler hos LuxoLiving


Når du køber flotte møbler hos LuxoLiving bestræber vi os på at levere dem fra dag-til-dag. Det kan lade sig gøre, hvis det er varer vi har på lager. Nogle møbler har vi ikke på vores eget lager, så der kan der gå lidt flere dage inden vi kan sende møblet til dig. Vi vil dog altid yde den bedste service og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse med at handle med os. Vi giver fri fragt på ordre over 499,-.


Ofte stillede spørgsmål


Hvor kan man købe design møbler?

Du kan købe design møbler hos rigtig mange butikker, men også webshops. I de fleste større byer ligger butikker, som sælger design møbler. Der er dog også en masse webshop, som sælger flotte designermøbler, heriblandt LuxoLiving.


Hvem laver danske designermøbler?

Der er en masse forskellige producenter, som laver danske designmøbler. Mange brands producerer selv deres møbler, men det er eksempelvis Fritz Hansen, som producerer Arne Jacobsen stole. Et andet eksempel er &tradition, som også producerer klassikere af Arne Jacobsen, JørnUtzon, Verner Panton og mange flere. Det er altså i mange tilfælde en producent, som har købt rettighederne til at producerer de helt store klassikere.

Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil