Bakkeborde

På denne side finder du smukke og dekorative bakkeborde i mange forskellige former, farver og varianter. Bakkeborde kan både bruges som et sofabord, sidebord, natbord og hjørnebord. På siden finder du bakkeborde fra kendte brands som Hay, House Doctor og Gubi der vil passe godt ind i alle indretninger og hjem. Vi tilbyder både runde og firkantet bakkeborde, samt bakkeborde med og uden hjul. Der er helt sikkert også et bakkebord der passer til dig og dine behov.
Fritz Hansen Tray Table Oak Ø 60 cm
Før DKK 4.845,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY Kofi Sofabord 100 x 100 x h 36 cm Vandbaseret eg clear glas
Før DKK 4.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY Kofi Sofabord 120 x 120 x h 36 cm Valnød klar glas
Før DKK 6.699,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om bakkeborde og sideborde


Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af bakkeborde i skønne og moderne materialer som træ, metal og glas. De fine bakkeborde eller sideborde som de også kaldes, kan være virkelig brugbare i mange forskellige sammenhæng.

Et bakkebord er i alt sin enkelthed blot et lille bord, der fylder mindre end eksempelvis normale sofaborde. I de fleste tilfælde kan bordpladen / bakken også tages af, så den kan bruges som serveringsbakke.

De kommer desuden i alt fra sort og hvid til orange og grøn. Du kan helt sikkert finde et bakkebord der matcher dine behov og indretningsstil, når du tager på inspirationstur i vores sortiment.

Find bakkeborde fra kendte brands som:
- HAY
- House Doctor
- Fritz Hansen
- Og mange flere!

Brug et hjørnebord i boligens kroge og hjørner


Der kan være mange hjørner og kroge af din bolig, der kan være svære at indrette og få pladsen udnyttet. Med et smukt lille hjørnebord kan du komme dette problem til livs. Brug det som blomsterbord og placer en smuk vase med farverige blomster, for at skabe liv og en smuk dekoration. Du både bruge et firkantet eller rundt bakkebord alt efter hvad du synes passer bedst i din bolig.
De små hjørneborde skaber hyggelige oaser, hvor dine pynteting kan komme til deres ret.

Bakkebord som natbord


Du kan også bruge et lille sidebord som natbord, der med garanti vil pifte din soveværelsesindretning op. Med et Tray Table bakkebord fra HAY, bringer du den nordiske indretningsstil helt ind i soveværelset. Dette Hay bakkebord er i sit design ganske enkelt og stilrent, og vil derfor passe godt ind i alle boliger.

Bakkeborde til den lille stue


De små borde egner sig også fantastisk til stuen med begrænset plads. Bakkeborde kan med fordel bruges som små sofaborde, der giver selv den mindste stue mulighed for et fantastisk look. Et lækkert bakkebord på hjul er fleksibelt, og giver dig mulighed for at flytte rundt med det præcis som du ønsker. Det kan være i centrum til festen og stå fint i hjørnet i hverdagen.

Har din stue ikke så meget plads, kan et sidebord til sofa som alternativ til det klassiske sofabord, være en god løsning for dig. Det giver mere luft i rummet, hvis bordet er placeret ved siden af sofaen i stedet for foran.

De fantastiske bakkeborde, kan også bruges som et kaffebord i hyggehjørnet, hvor der skal være plads til afslapning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et bakkebord lavet af?
Bakkebordene hos Luxo Living er lavet af forskellige materialer. De mest anvendte materialer til bakkeborde er stål og træ. Der er blevet benyttet forskellige træsorter alt efter, hvor mørkt eller lyst et møbel, man har ønsket at lave. Den store variation i designet, gør det muligt for enhver at finde et bakkebord, som passer ind i deres indretning.

Hvad måler et bakkebord?
Hos Luxo Living finder du et bredt udvalg af bakkeborde i vidt forskellige størrelser.  Bakkebordene har længder fra 30 cm og helt op til 120 cm. Derudover findes der både runde, kvadratiske og aflange borde. Mulighederne er derfor mange og du kan derfor med sikkerhed finde et bakkebord, som du synes om og som passer ind i din bolig.

Hvad kan man bruge et bakkebord til?
Det er i bund og grund kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge et bakkebord til. Et bakkebord kan fungere i flere forskellige sammenhænge. Udover at fungere som et bakkebord, kan det for eksempel også fungere som et natbord, sofabord, sidebord eller hjørnebord. De mange forskellige muligheder, gør et bakkebord attraktivt til boligindretningen.

Hvor kan man købe bakkeborde?
Du finder et stort udvalg af æstetiske, tidløse og kvalitetsrige bakkeborde fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Du kan med sikkerhed finde et bakkebord, som falder i din smag. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.

Bakkeborde kan kombineres på kryds og tværs og bruges til mange forskellige formål. Vi håber du finder inspiration til dit fine nye lille bord her hos Luxo Living. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil