Bordbukke

Kreer et spisebord ingen andre har med bordbukke fra Luxo Living. Løse bordbukke og bordben giver dig mulighed for at skabe dit helt eget personlige bord, hvor du selv har mulighed for at sammensætte bordplade og bordben som du ønsker. På denne side finder du både bordben i træ, messing og metal, så du kan skabe det look du ønsker. Du kan blandt andet bruge bordbukkene som ben til spisebord og skrivebord.

Mere om bordbukke og bordben

Det er gennem tiden blevet ganske populært at lave sit eget bord og vi forstår hvorfor. Det giver dig nemlig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på dit nye spisebord. Med bordbukke fra Luxo Living har du mulighed for at finde netop de bordben du synes vil passe bedst til dit nye bord.

Vi tilbyder blandt andet Ferm Living, Form and Refine og Hay bordben til enhver smag og stil.

Skab et unikt bord med elegante bordben


Når du skal kreere dit nye spisebord, skal der nogle smukke spisebordsben til at holde det oppe. Bordbukke danner fundamentet for dit nye personlige bord.
Hos os finder du et lækkert udvalg af løse bordben, så du kan lave et bord, der passer præcis ind i din indretning. De mange smukke bordbukke vil egne sig perfekt som for eksempel ben til plankebord og kan bruges både til runde, lange, små og store bordplader.  

Det helt geniale ved løse ben til bordplader, er at du gang på gang kan lave et bord med et helt nyt udtryk, ved blot at skifte bordpladen. Du kan også købe flere af samme slags bordbukke og dermed holde en rød tråd i indretningen ved at bruge dem på flere bordplader rundt om i hjemmet.

Har du forelsket dig i nogle af vores elegante bordben, men er i tvivl om hvilken bordplade der vil passe bedst til, så tag eventuelt et kig i vores udvalg af lækre bordplader. Måske der er en der vil matche dine nye bordbukke helt perfekt.

Bordbukke i skønne materialer og farver


Hos Luxo Living finder du bordben i forskellige materialer, der hver i sær har deres unikke udtryk.

Du kan blandt andet vælge messing bordben, der er et ekstremt populært og moderne materiale, der vil fange dine gæsters opmærksomhed. Den gyldne farve kan pifte enhver indretning op og vil gøre dit bord helt unikt.

Du kan også benytte dig af sorte metal bordben for et industrielt, men simpelt look eller træ bordben for et klassisk og skandinavisk udtryk.

Vil du gerne kombinere de forskellige look, så vælg eventuelt en bordplade i et andet materiale.Vi håber du finder inspiration og får lyst til at skabe dit eget unikke bord, når du tager et kig i vores udvalg af smukke bordbukke. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil