Sengeborde

Hos os finder du et stort udvalg af sengeborde og natborde i mange forskellige former, størrelser og materialer. På siden findes både små og store sengeborde, så du kan finde den størrelse, der passer bedst til dit soveværelse. Det store udvalg indeholder vidt forskellige designs. Derfor kan du, uanset hvilken indretningsstil din bolig har, finde et natbord til din smag. I udvalget vil du finde sengeborde i blandt andet messing, træ og marmor, der hver især har deres eget unikke udtryk. Sengebordet egner sig rigtig godt til, hvis man skal have en lampe stående. På den måde kan man nemt få læst lidt i sin yndlings krimi bog inden sengetid. Hos os finder du også sengeborde med skuffer, så du har mulighed for at opbevare ting, i stedet for at det hele ligger på bordet. Dette gør sengebordet uundværligt for mange og er du ikke en undtagelse, så tag endelig et kig i det store udvalg hos os. Du kan garanteret finde et sengebord, som passer til indretningen i dit soveværelse.
WOUD Wallie Wall Drawer, Oak/Grey Beige
Før DKK 1.249,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Montana DREAM sengebord med ophængsbeslag Oyster
Før DKK 3.593,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DREAM sengebord med ophængsbeslag Oat
Før DKK 3.593,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DREAM sengebord med 3 cm Sokkel new white
Før DKK 3.975,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DASH Sengebord Ophængsbeslag iris
Før DKK 3.425,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DASH Sengebord Ophængsbeslag fennel
Før DKK 3.425,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DASH Sengebord Ophængsbeslag Nordic
Før DKK 3.425,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Wire Stool VP11
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Kalager Grid Side Table
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana Drift skuffebord Med sokkel
Vælg mellem flere farver
Før DKK 5.307,50
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana Drift skuffebord Vægophængt
Vælg mellem flere farver
Før DKK 4.930,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana Drift Skuffebord Med ben
Vælg mellem flere farver
Før DKK 5.892,50
Montana Drift Sidebord med hjul
Vælg mellem flere farver
Før DKK 4.991,25
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Montana DASH Sengebord Ophængsbeslag
Vælg mellem flere farver
Før DKK 3.425,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Stort udvalg af sengeborde i smukt design


Søvn er vigtigt og kan være afgørende for at din dag bliver god og velfungerende. Det betyder selvfølgelig at din soveværelses indretning både skal bestå af en komfortabel seng, men også at du har de nødvendige opbevaringsløsninger i soveværelset.
Gode opbevaringsløsninger betyder blandt andet, at du ikke skal rende frem og tilbage efter de ting, der er vigtige at have lige ved hånden når du skal sove. Det er her at natborde kommer ind i billedet.

Hos Luxo Living tilbyder vi et stort udvalg af lækre sengeborde i smukke designs fra kendte brands som &Tradition, Hay og Menu.Stort eller lille sengebord?


Hvor stort dit nye sengebord skal være afhænger selvfølgelig af pladsen i soveværelset og den resterende indretning i rummet. Du finder i sortimentet store sengeborde, der egner sig godt til et tilsvarende stort rum. Ligeledes er der også både små og smalle natborde, der er gode til et soveværelse hvor pladsen er lidt trang.

Selvom et sengebord er smalt, kan det stadig være forholdsvis højt, så pladsen udnyttes opad og du dermed stadig har massere af plads til bøger, vandglas, briller og en lampe.
Et sengebord på hjul kan være en god løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at placere bordet forskellige steder i rummet, eller hvis du er typen der godt kan lide at omrokere på dine møbler. Det seje Block Table Rullebord fra Normann Copenhagen er et super godt eksempel på et lækkert natbord med hjul. Sengebordet kan desuden både vælges i rund og firkantet.Natbord i træ, marmor, metal


Hos Luxo Living finder du natborde i et stort udvalg af materialer, så du kan matche dit nye sengebord op med din indretningsstil. Det store sortiment udbyder et hav af forskellige sengeborde og du kan derfor med sikkerhed finde et sengebord, som matcher dine ønsker til en bestemt stemning og følelse.

Er du til et eksklusivt natbord i marmor eller messing, der vil være det ultimative blikfang eller måske er du mere til et klassisk natbord sengebord i sort eller hvid metal, der giver et enkelt look?

Et skønt sengebord i træ, vil være et godt valg til dig med en nordisk indretningsstil. Det vil samtidig bringe naturen ind i soveværelset, som skaber ro og en afslappet atmosfære.

Uanset om du er til det ene eller andet, har vi helt sikkert et natbord du vil forelske dig i.Væghængt sengebord


Natborde kommer ikke kun i de klassisk gulvmodeller. Faktisk er et væghængt sengebord begyndt at blive ganske populært valg i mange danske hjem. Ikke nok med, at det er et populært valg, så er du fri for, at sengebordet optager gulvplads. Derfor gør væghængte sengeborde sig særdeles egnede til små soveværelser, hvor pladsen er trang.

Et væghængt natbord giver et eksklusivt og anderledes udtryk i rummet, og vælger man en af de lidt mindre modeller som f.eks. Wallie fra Woud, kan du hænge det i en højde, der giver plads til, at du kan have endnu et sengebord stående under. På den måde får du ekstra opbevaringsplads og en utraditionel, men virkelig cool løsning.Vælg den rigtige stil


Valget om det rigtige sengebord skal tages med samme omhu, som valget af den rigtige seng. Sengebordet skal både fungere praktisk og kunne opfylde dit behov. Samtidig skal det også kunne indgå i hele indretningsstilen i soveværelset, så hele soveværelset får ét samlet udtryk.

Du kan skabe hygge ved at vælge nogle mørke natborde. Vælger du for eksempel sengeborde i valnød, får du skabt en hyggelig stemning samtidig med, at du får bragt naturen ind i soveværelset, som skaber ro og afslapning. I sortimentet for sengeborde finder du et stort udvalg af sengeborde lavet af træ i forskellige sorter. Derfor har du mulighed for at finde sengeborde i både lyse og mørke nuancer.

Får du ro i sindet af lyse farver, kan du med fordel vælge et hvidt sengebord. Det er lyst, lækkert og indbydende. Du kan også kombinere det hvide sengebord med en farverig bordlampe, så du får skabt et unikt soveværelse.

Vælg det sengebord, der passer ind i dit soveværelse og til dit behov. Du kan med fordel benytte filtreringsmuligheden i venstre side, så du kan finde lige det natbord, der passer ind i dit værelse.Køb sengeborde hos Luxo Living


Er du også betaget af de smukke, ikoniske sengeborde fra Luxo Living? Med sengeborde fra Luxo Living vil dit hjem stråle endnu mere. Sengebordene emmer af dansk design og med disse i din bolig, opnår du en skandinavisk indretning. Dit hjem vil samtidig emme af enkelthed, elegance og funktionalitet. Find dit favorit sengebord hos Luxo Living og vi leverer dit favorit sengebord gratis ved køb over 499 kr.Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på sengeborde?

Der kan være en stor forskel på sengeborde i pris, materiale og design. Sengeborde kan både være små og store og vægophænge eller stå på gulvet. De kan også fås i vidt forskellige prisklasser og designs, hvilket skaber et stort og differentieret udvalg. Derfor kan du i udvalget hos Luxo Living med sikkerhed finde et natbord, som passer til dit soveværelse.Hvilket sengebord skal jeg vælge?

Når du skal vælge dit næste sengebord kan du med fordel tænke på, hvilken stil sengebordet skal passe ind i. Skal det passe ind i en hyggelig stil, kan sengeborde af træ være ideelle, da de skaber en rolig og afslappet stemning og samtidig emmer af hygge. Ønsker du et eksklusivt soveværelse, der emmer af luksus, kan sengeborde i et materialistisk design være ideelle. Derudover kan det være en god idé at tænke over, hvad dit budget er, så du kan finde et sengebord, der passer til dit budget.Hvad kan man bruge et sengebord til?

Et sengebord kan i høj grad bruges som en aflægger plads til mobilen, bogen, brillerne eller andre småting, som man har ved sin seng. Det kan også bruges til bordlampen, så du kan ligge i sengen og læse en god bog inden sengetid. Sengebordet kan samtidig også skabe prikken over i’et i indretningen af soveværelset. Der findes altså mange gode muligheder til, hvad man kan bruge et sengebord til.Hvor kan man købe sengeborde?

Du finder et stort udvalg af sengeborde fra anerkendte brands hos Luxo Living. Her finder du flotte sengeborde i kvalitetsrige materialer og i mange forskellige former og farver. Du kan med sikkerhed finde sengeborde,  som passer ind i din boligindretning i det store udvalg. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.Vi håber du går på opdagelse i vores sortiment af sengeborde, og finder et der matcher dine behov og drømme. God fornøjelse!
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil