Skriveborde

Et godt skrivebord er vigtigt uanset om du sidder med arbejde, skole eller bare skal sende et par mails. På denne side finder du et stort udvalg af skriveborde i mange forskellige varianter der både vil egne sig godt som computerbord, gaming skrivebord og kontorbord. Du finder både små, store, lange og smalle skriveborde så du kan finde den størrelse, der passer bedst til dig og rummet det skal placeres i. Er du på udkig efter et praktisk hæve sænke skrivebord er det også at finde på denne side.
Montana STUDIO Skrivebord
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Walnut 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Black 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&tradition Pavilion Dining Table AV18 Laquered Oak 160x90 cm
Vælg mellem Sort eller Krom base
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB C35C Poul M. Volther Spisebord Eg Natur/Linoleum Oliven
8 personer
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
FDB Møbler C64 Shaker Tillægsplade 90 x 40 cm Eg finer
Tillægsplade til Shaker C64 i Eg Finer
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler C64 Shakerbord Eg finer 90 x 220 cm
Spisebordet kan bruges med tillægsplader
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler C64 Shakerbord Eg finer 90 x 180 cm
Spisebordet kan bruges med tillægsplader
Levering: 3-8 hverdage
HAY CPH 90 Skrivebord Valnød
Vælg mellem flere bordplader
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Skrivebord Fari grå
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Snedkergaarden Nanna Ditzel ND93 Skrivebord 4 skuffer Eg
Vælg mellem sæbe eller klar olie -
8-9 ugers leveringstid
Snedkergaarden Nanna Ditzel ND93 Skrivebord 3 skuffer Eg
Vælg mellem sæbe eller klar olie -
8-9 ugers leveringstid

Stort udvalg af skriveborde i smukke design

Hos Luxo Living finder du et bredt udvalg af skriveborde i mange forskellige design, former, materialer og størrelser. Et arbejdsbord er for de fleste en næsten uundværlig del af inventaret i hjemmet. Dit kontorbord kan have mange funktioner og krav det skal leve op til. Uanset om du bruger meget tid på at arbejde derhjemme, eller om du blot bruger bordet en gang imellem er det vigtigt at finde et skrivebord, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd.

Vi tilbyder skriveborde fra kendte brands som Bent Hansen, Muubs og FDB Møbler, som med deres design har skabt skriveborde der både er smukke og praktiske.

Hvilke funktioner skal dit skrivebord leve op til?


Det er en god ide at have funktioner med i overvejelserne, når du skal ud at finde et nyt og lækkert bord. Skal dit nye skrivebord hovedsageligt bruges som et computerbord eller gamingbord, med plads til massere af elektronik? Eller skal det bruges som et stort kontorbord, med plads til mapper, skriveredskaber og andre kontorartikler? Uanset hvilke af delene, kan det være en fordel at finde et skrivebord med skuffer eller opbevaringsmuligheder, så du kan gemme tingene lidt af vejen, når de ikke er i brug.

Det kan også være dit nye skrivebord blot skal være en plads, hvor du lige hurtig kan sætte dig og få sendt et par mails, og fungere som en stilren parkeringsplads til familiens computere og en generel aflastnings station.

Du kan også overveje om dit skrivebord skal have hæve sænke funktion, så det kan justeres i højden. Det kan især være praktisk med et hæve sænkebord, hvis i er flere der bruger skrivebordet og ønsker forskellige højder hver især. Med et String skrivebord, får du både denne lækre funktion, og et skrivebord i stilrent og klassisk design.

Skal det være et stort eller lille skrivebord?


Når du skal vælge dit nye skrivebord er der i de fleste tilfælde nogle naturlige begrænsninger, der har betydning for stort skrivebordet kan være. Derudover er det igen værd at overveje funktionen af bordet. Er i flere personer der skal kunne bruge skrivebordet på samme tid, er det selvfølgelig smart at vælge et stort og langt skrivebord, så der er mulighed for at placere flere stole ved siden af hinanden. Vi tilbyder også skriveborde med tillægsplader, så i har mulighed for at forlænge bordet, hvis det bliver nødvendigt. Måske er det optimalt med en meget bred skrivebordsplade, så i kan sidde på hver side af bordet.

Er det et mindre kontor eller er pladsen bare ikke til et kæmpe stort arbejdsbord, kan du vælge et lille og smalt skrivebord, der ikke fylder alverden, men stadig opfylder de praktiske behov samtidigt med at det er smukt at kigge på.

Små skriveborde kan blandt andet findes som væghængt skrivebord, der giver god plads, da der ikke er nogen ben der fylder på gulvet. Væghængte skriveborde er også geniale, da de kan fungere som en dekorativ stor hylde når de ikke er i brug. Eksempelvis kan et Anne Linde skrivebord også i sig selv være skulpturel vægpynt.

Hvilket design skal dit kontorbord have?


Hos Luxo Living finder du skriveborde i en masse forskellige stilfulde design, der vil passe godt ind i ethvert hjem. Ønsker du et stort retro skrivebord, vil Aldus modellen fra Skagerak måske være noget for dig. Det kan også være du hellere vil have et stilrent hvidt skrivebord eller et træ skrivebord, der passer til den nordiske indretningsstil. Er du til et mere råt look kan et sort skrivebord være et godt valg.  

Der er mange forskellige materialer og farver at vælge imellem, når du går på jagt efter et nyt og fabelagtigt skrivebord. Med et HAY CPH 90 skrivebord kan du virkelig få lov at kombinere de farver og materialer du ønsker.
God fornøjelse i jagten på dit nye smukke skrivebord!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil